Nedense hep arka koltugumuzda hissettim :D :hahaha:
Printable View
Umu_vtec goruldu okula kadar seke seke gidildi sonra birlikte derse girildi :)
Dün gch ep3 type r ayazağada görüldü burdan mi acaba?
NFT 46 Cooper Countryman'ı önce göztepede 1 saat sonrada bostancı traffic'ın orda gördüm maşallahı var :)
34 ju 24.. gri hb vti basın expres
Emre.D maslak tarafında:)
EVlat Clio Hb Eyüp İslambey anladım zaten seke seke geliyodu :D
öğlen florya yanyolda turuncu 350z gördüm yanlış görmediysem te37 jantları vardı birazcık basıktı seke seke gidiyordu :) plakayı alamadım
34GUR86 amg etilerde görüldü kabuğundan çıkmış beyaza dönüş yapmış araç maşallah :)
sabah efes pilsenin orda sarı 06 plaka hb ek fatih abinin eski araba ve aksam üzeri time-R pazar yolu no:1480 :D
sabah işe gelırken metrıs cezaevının ordan g.o.p sapagına kadar beyaz bı s2000 gordum sankı vb plakaydı. sabah sabah iyi tedavı ettı masallah :)
sarı beyaz jantlı teg gördüm mükemmeldi cidden plakasını göremedim 2. köprü yolunda nurtepe tarafında gördum
Emre.D - Emr53 :)
Birde ümraniye sularında kırmızı bi yeni kasa polo görüldü 17'' interlagos jantlı apachi apachi el freni çekip duruyodu :D
bugün panorada 41 nz 020 plakalı turuncu sarı gibi rengi çok güzel 98 hb ek gördüm çok güzel duruyodu sitedenmi sahibi
B.basot florya besyolda vosvosuyla pıyasa yaparken goruldu :) masallah bu arada ;)
ET plaka, Vossen'li mavi jetta. Alibeyköy. Melihin EV Clio Şişli Cevahir Otel önü (Dün)
Znr 51 s2000 arenanin orda görüldü, maşallah kalem gibiydi seside çok iyiydi
dün eyüpde ur plaka sarı 172 rs i gördüm, sotede park halindeydi. bugünde e.kapı da jjj plaka taypR görüldü.
dün, bugün, yarın, öbürgün, gelecek günler SDR_07 yi görüyorum çünkü o benim eniştem :)
Emre ud focus şirket arabası dobloyla e5de görüldü :)
Marmara forumda evoque jantlı air astra J yi görmüş olabilirim. Ya da çok benzettim :)
Zannedersem bakırkoy ıncırlı caddesınde ottomanıa eray ve burakk ef lerı gordum pespese ıyı duruyorlardı
L plaka siyah 207rc sitedenmı bılmıyorum ama aracın masallahı wardı.
dün akşam GS arenanın ordan avrupa evlerine kadar yeni kasa nehir grisi corsa UL plakaydı sanırım jant vardı bide yere basık amerikan park xenon vardı sis lambası yoktu boş paketti onun sahibi burdamı ?
41 AR 225 Maltepe sahilyolunda görüldü,sağdan ince ince gidiyordu,çok güzel,maşallah...:)
Turuncu bi accord gordum 34 SLC 84 plakasi galiba turuncu siyah kombinasyonlu bi araba fena durmuyor.
Yaklaşık 2 saat kadar önce GMG 37 plakalı subaruyu gördüm :)
38 VT plaka vtec, egzoz cikisi 100mm civari. Gölbaşında gördüm forumdan midir?