arkadaslar NZ plakali civic si kimin? ulusoy onunde beni gorunce gazlamaya basladi
Printable View
arkadaslar NZ plakali civic si kimin? ulusoy onunde beni gorunce gazlamaya basladi
Tunali hilmide turuncu 06 rs plakalı megane rs gördüm çok güzelmiş yahu:)
Kfl yi gördüm kulaklarımın pasını sildi :D
ur clio rs'imi gördüm :D:D
aksam uzeri maslak oto sanayide JOP 34 selcugu gordum :)
akşam stp yı gordum zart zurt yaptım geçtım
az önce b.içi köprüsünde siyah dtm kanatlı bir s2k gördüm. yanımdan fena uzadı plakası KFL idi siteden birisi mi acaba?
BAR22 nickli arkadasinki olabilir belki de karistiriyorum ama az once Sari renkli EG hatch gordum, siyah jantli.. Umraniye-Kavacik arasi TEM'deki park alaninin cikisinda duruyordu
bugun beyaz golf r gordum cakma oldugunu dusundum basta fakat sahıbıyle tansıınca olmadııgnı anladım arba super duruyor
yekta,sefa,oged,dragger,ER,yiit,ramo35,oz,10urK
bilal,aziz,yiğit,gökhan,emre,fatih,jr kanguru ,clio fatih :)
samet aziz
2 gun once etilerde ba ile ccs plakalı s2000 ı gordum
dün gece samet corsa-jet corsa bilal-af corsa fatih-jet corsa yiğit-megan rs gökhan :) forsta görüldü
çok kalabalıktı çook :D
Cuma sercan akcan 207yle tanıştık.
C.tesi e5 de ks plaka rocco yu gördüm güzel basıklık maşallah :)
realde bi grup vardı fotoğraf çekiyolardı ama forumdan değil
real tayfasına duyurulur yerinizei kapıyollar:D
Dun butungun esenyurttaydim subarunun muaynesini yaptirdim donuste E-5 tengectim kimse gormedimi ford egzozlu gc8 :-D
yok seninkini alıntı yapamadım o yüzden alıntı yapmadan yazdım hemen mesaj attık bakalım :)
valla helal olsun arkadaşlarınıza
o yoğunlukta , parkın içinde ki o trafikte çekim yaptılar baya bi
chare yı gordum tegle yardırıyordu
cumartesı gunu maslak oto sanayıde job34 gorulmustur masallahı var
özgür doluydu real walla :D yiğtler aradı baskın yapın die :D bizde gttik doldurduk iyice sonra kovdular ahaha:D
Anadolu yakasında buluşma yeri var mı böyle :D
Varsa no taşıt gelmek isterim :D