aynen gırıstekı kırmzı bnmkıydı,yanımda tolganın 2010 külüstür wardı :D
sag sol arkalara dogru karısıktı baya :D
Printable View
Ya bugun ben bsehırden donerken bırını gordumde hatırlamıyorum sımdı plaka falan :D tanıdıktıda 4fıtes 50cruıse sabıtlemıs orta serıtten gıdıyodum makas atarak gectı hattta :D
bugun sıyah subaru statıon wagon gordum bızım dukkanın onunden gectı tanımıyorum ama :D varmı bılen
Cennet avcılar düzlük
GRY rocco mahmutbey
jum 33 park halinde görüldü.
avcılar sahilde vardı bi hareketlilik beyaz 207 ,mavı mazda 3 ,kahve rengı fd6 ordaydı .
dün batıkent carrefour otoparkında kapalıda e30 m3 gördüm siyah 34 plakalı
34 BBS mi?
06EG plaka Beyaz 106 gti forumdanmı acaba :)
Hacettepe yolunda gazladık biraz fazla geçtım herhalde :)
bu gün esenyurt semalarında bizim caddede çiküfte yirkene czt plaka czt gördüm sitedendi galiba kırmızı
Bob,şirinevlerde.
miniksleri gördüm beyaz oğlanla geziyolardı altıntepede
07 D ... plaka beyaz type-r gördüm cuma günü 4 gibi bostancı sanayideydi.
34 ymn plaka mat siyah s2000 gördüm.
miniks ler görüldü yeşil canavar ve evo vardı dükkanın önünde.
fatih görüldü rahmanlarda fırının önünde yatıodu :)
walla bu aksam merter fenalardaydı :)
5-6 tane pug wardı 306..
15civarıda honda wardı, baya guzel bı aksam oldu :)
cep 14 plakalı m3 ü gördüm:)
sabah 6 akşam 10 çalışıyoruz kimi göreyim yaw. eskiden frid panpamla aynı yerdeydik şimdi onu bile göremiyorum.
Carbondizayn'ın turuncu civic'ini gördüm şişlide :) Çok harika maşallah
dbs typer goruldu e-5 merterde aksama dogru.
yine e-5 topkapi taraflarinda da plakasinin sonu 65 olan siyah s2k goruldu makaslaya makaslaya gidiyordu.masallah sesi cok guzel :)
Siteden mi bilmiyorum da kirmizi celica dogan medya center in orda goruldu
Kırmızı Celica'yı 40'lı yaşlarda bir bayan kullanıyorsa bizim okula (Kültür Üni. Hukuk) gelip gidiyor sürekli.Ben de görüyorum o arabayı hep.
-----------
Yaklaşık 1.5 saat önce de 7-8 Evo,2-3 Impreza,bi tane turuncu EF Civic,beyaz EP3 Type-R(7550) sıka sıka gittiler Yenibosna E5'te.Ben araba yıkıyordum.Yaklaşık yarım saat önce de geri dönüyordum.Geçen Evo'ların 2 tanesi kırmızı olan yanımdan geçti dönüşte.
-----------
Bir de hafif gezinti yapayım dedim.Basın ekspres-E5 dahil 4 ayrı kaza gördüm.Aman dikkat arkadaşlar.Kaza yapan araçların biri de Mugen kitli FD6 Civic'ti..
Uz gti , vv gti , timer si görüldü.