evimi açtım lan sana bumuydu karşılıgı auyhauhauha:D
Printable View
alican operasyon ne zaman bana onu söle şekerim:D:D:D ulan arda alicanla seviyeli bi beraberligmiz var zaten sıkıntı yok:D
EV'latı gördüm avclar marpuç kafenin yukarısında yere yapısıktı :)
sahile dönerken kösedeydi. yavasladım foto alayım die de arkamda araba vardı. Deneriz sen öyle diyosan iyidir :)
4 Aralık Pazar - 34 SRK 57 Laguna (Serkan) > Nişantaşı
Az once Ezn plaka s2k Cobancesme :)
Geçtiğimiz pazar günü beşiktaş tesislerinin orada siyah revolu scirocco bide evotechli mercedes e denk geldim anladım ki arkadaki kanadı gören gaza geliyor arkadaş...
Forumdan mıdır bilemiyorum dün akşam Antares civarlarında siyah jantlı yeşil bir TEG gördüm maşallah çok güzeldi.
ben kardeşime artık iyi örnek olmaya çalışıyorum yanlışları konusunda uyarıyorum, zaten sekolive olsun, quantum olsun gerekli uyarıyı yaptılar, onlarıda tebrik ediyorum "abi" gibi davrandılar, genç birini yanlış şeyler yapmaması konusunda olması gerektiği gibi uyardılar..
adam gibi uyarsan zaten bişey dememe gerek yoktu zaten eline ağzına sağlık derdim..
ama sen hala farklı bi havadasın, yok reklam peşinde, yok bana aynısını yapmasın, ünlemli konuşmalar falan.. yavaş biraz.. reklamsa reklam işin olmayan şeylere karışma..
Tekrar ediyorum sana bir yanlışı olduysa söyle ben gereken uyarıyı en sert şekilde bidaha yaparım, eğer olmadıysa da bi daha da onla ilgili yorumda bulunma.