1 kere hızlı kullanıyorum kimse görmüyo mu beni dedim. biri tersledi. şimdi başımdan geçen bi olayı paylaştım. sen tersliyosun. üstüne de biri haklıymışsın gibi sana destek oluyo sizin amacınz ne ben anlamadım şuan :(
Printable View
doğru terslemedin, de haksız durumda olmamı gerektiricek durum ne? yaptığım hata neresinde burda paylaşmamın. trafikte yaptıklarımı sormuyorum..
haksızlığına ben karar veremem ama onu bunu sıkıştırıp şans ile kabiliyetini kullanıp aralardan geçip v.s. şeyler yapıp buraya yazman inan youtubedeki tiky memodan farksız kılıyor seni. böyle şeyler yapıyorsan buralarda yazma. Sonra bi gün birisi yazar ag plakalı poloyu fena denk getirdim forumda yazdıkları aklıma geldi önüne krp bariyerlere soktum inş kaskosu vardır diye. sence hoş olurmu.
bu olaylar senin özelin olsn yaparsn geçersin sende kalsın bu konuda Forumdan gördüklerini yaz bizde yazalım öyle geçsin gitsn.
dün yköyde, livestrong samet ,ud focus emre, tk corsa ahmet , boozer bilal , hh jetta bartu , ngv cooper tunc , nires aziz , +
sabah 7,30 gibi DNS plaka kırmızı subaru güngörenden mertere kadar peşpeşe gittik...
"ben buraya yaptıklarımı yazdım, birisi bana bileylenmesin o da beni sıkıştırmasın" diye mi yaptığın saçma sapan hareketler yazmayacaksın..
Trafikte yaptığım hareketlerle insanları tehlikeye soktuğun için pişman değilsin, buraya yazdığın için pişmansın ha? Niye çünkü mimleneceksin, ifşa olacaksın, tanınıp yolda birisinin seni sıkıştırmasından korkacaksın.. O yüzden siliyorsun yazdıklarını.. Süpersin süper.. Aferin!
Önce bu tip hareketler yapmamayı öğren sonra da bu tip şeylerden korkma.. Akıllı olun biraz ya!
Benim bir amacim olsa hic cekinmeden direk acik acik solerim cekinmem!Ama sen surekli bur konuya giriosun sole makasa girdim bole makastan ciktim sunu sole sikistirdim vs vs bir reklam pesindesin!inan burda kimsenin umrunda degil senin soforlugun yada yaptigin isler
geçen gün eser e bi makas koymuşum aklı gitti zor topladık :D
ahaha tamam ya uzatmayın
şu makas olayındaki megane ben değilim bilinsinde:)
ben seyitoğlunda oturur modda görüldüm :D
valla arkadaş genç bi kardeşimiz herkesin dönem dönem bu tür şeyleri oluyor. yanlış olduğu konusunda hemfikirim ama gereksiz derecede sert uyarıda bulunuldu bence daha uygun dille anlatılmalıydı anlatılmak istenen konu.
yaptıklarımdan pişman olduğum icin yazmıştım yanlış anlaşıldı. ayrıca siz kendiniz de benimle boyle bi uslup ile konusucak yetkiyi nerden buldunz onu anlamadım tanımam etmem. ki arada bi de 15 yaş fark var. güzelce uyarmak yerine havalı havalı mesajlar... neyse hatalı benim trafiğin icine ettiğim icin özür dilerim ABI....
şaka gibisinz kusura bakmayın..
uzatmak icin deil aramızda soğukluk olmasın diye yazıyorum bunu herhangi bi art niyetim yok sana karşı. 1.si trafikte yaptığım gereksiz ama yapmaktan zevk aldığım şeyleri surekli yazmıyorum dediğim gibi bu 2 oldu. ikincisi kimseyi sıkıstırdım diye ovunmedim ovunmem de ablamda kullanıyo araba annem de babam da vs vs. 3.su ise ben burda yaptığım yanlıstı; o megane daki arkadaş orda kaza bile yapmıs olabilr korna caldılar baya ona son anda kactı cunku. eğer ceza yediyse veya kaza yaptıysa gaza getirdiğim icin üzgün olduğumu belirtmiştim. sadece makas kelimesini ordan çekip (tekrar soyluyorum amacım sizi kırmak, kızdırmak deil) bilinçsizce bi cevap attınz. arkanızdan da joyteam diye bahsettiğiniz diğer 106cılarda tepki koydu. abimde de 206 vardı biliyorum 106 ve 206 lar nası gidiyo otobanda. o sebeple 106 tayfasının bana tepki koyması zoruma gitti. bu sebepe sacmaladm da biraz. kusura bakmayın tekrardan. ellerim kırılsaydı da yazmasaydım o mesajı ellerim kırılsaydıda geçmeseydim o 2 arabayı orda.. 3-5 mesajla bi insanı cok guzel soğutuyosunz forumdan teşekkürler.. uzatmaya da gerek yok lutfen cevap yazıcaksanız ozelden direk bana yazın konuyu dagıtmayalm daha da..