34K 206 Fenerbahçe de görüldü :)
Printable View
34K 206 Fenerbahçe de görüldü :)
rumelı hısarında kale ootoparkta 2 s2000 beyaz aırlı megane coupe mavı jetta :D 1.4 bılmem kac yuz beygırlık hasta oldugum araba :) ve bırtane de clıo hb vardı ayak ustu muhabbet ettık :D aracların resımlerını cektım yarın atarım :)
34vtc33 vti özdilek otoparkındaydı.
Dookan az önce kulağımızın pasını attın 3. caddeden geçerek.Teşekkürler :D
34k s2000 park caddesi
maşallahı var gercekten :)
Bordo Laguna ( nickini unuttum :) ) bakırköy incirlide görüldü keyf cafenin orda park halindeydi.
Korna 4'lü yaptım ama fark etmedi sanırım :)
okan turan ek9 vti ile floryada e-5 te görüldü yazlık dönüşü aile spec gidiyodu :D
mertcanıı gordum :D
34 FZG 87 moonrock EG Eskişehir espark önünde görüldü , inceden yanaşıp selam verildi...
RIZ cabrio ama yine üzeri kapalıydı :) floryada yere bırakmıstı arabayı :D
Persembe günü E5 te 01 Asu turuncu e39 görüldü, Cumartesi öğlen stp'nin eski aracı BY s2000 kozyatağı değirmenin önünde görüldü maşallahı vardı :)
Dün Veliefendi'nin orada gazlayan-yanlayan S2000 can'dır :D
2 gündür beyaz corvette evin önünde yan vere vere geçiyor bahçelievler yayla ya doğru sesi huzur verici :D
Bu aksam Basaksehir cikisinda EnesTI2'yle kornalasildi :)
selimpaşada 06 plaka 306 gtı yanımdan geçerken kornalaştık aramızdanmıdır
SUS94 S2000 yikamada yanimda :)
Turuncu kaplama merso bizdenmi amg 6.2 motormu ne yaziyoru dikkatli incelemedim devamli dogun uni nin orada duruyor
Fer plaka 207 lemans gördüm sabah otobanda
karaburun sahılde 1 vti gordum ama plakasını hatırlayamıyorum j harfıyle baslıyordu heralde
Aksam 8 civari sahil yolunda yesilkoy giderken atakoyde ters istikametten bi corsayla selamlastk sanirim berkaydi bob 77
Ahahha yakalandık. :p Hergun saat 18:00den sonra salondayım. :) geçerken vaktin olursa uğra valla kahve vs var içerde. :p Olmadı soğuk karnitin ikram ederiz. :p
Aynen kanka. :) Sağlam kafa sağlam vücud ta bulunur. :p
Bu arada dün akşam b.koçeri gördüm. :p En kısa zamanda tekrar görüşeceğiz. :p Coilli fiestanın tadına baksın. :p
Kumburgaz'da Oğuzhan Kardeşimle Selamlaştık :) Emre'nin Focus'u da gördüm :)
Buraya uyemi bilmiyorum dun motoru yanan bi gtr gordum
gc hızlı gecen gunde kilyosda görüldü