dün öğlen akdeniz caddesinde sarı polo görüldü gerçi dumandan aracın rengini ve plakasını secemedim :)
Printable View
dün öğlen akdeniz caddesinde sarı polo görüldü gerçi dumandan aracın rengini ve plakasını secemedim :)
Dün öğle saatlerinde Kartal İntiba önünde mavi renk Fabia RS gördüm hakkaten aşık oldum araca dehşet duruyodu.Sahibi bu foruma üyemi bilemiyorum
Siyah s2k mer 91 plaka. Sirinevler de park halindeydi. Tuningcilerin sokakta
dün gece em 330 plaka sarı renk e46 uçtu gitti (2. köprü yolu)
Dj fn2 typer anadolu bulvarında görüldü
maşallahı var
bodrumda 48 plakalı kırmızı leon fr görüldü üstünde lambo jantlar vardı
bugun kımseyı gormedım zaten kımsede benı gormuyor :D
RED 11 Kırmızı S2K saat 19:00 civarında Şişhane-Kasımpaşa istikametinde görüldü.
kahverengi renk s2000 gordum sabah uykuy sersemı yanılmıyorsam eger bahcelıevlerde otoparkta kımdır sahıbı resmi varmı acaba ılk defa o renk gordumde
Basaksehir'de EnesTI2 goruldu korna caldim duymadi sanirim :) BA plaka kirmizi S2k'da Metrokent'in orda gazlarken goruldu
34 eıv gri s2000 atakoyu inletti ses gayet iyiydi
öğlen VPN s2k şirinevler karaoğlanoğlu caddesinde görüldü :)
Kahverengi s2000'inde şuan teneke jant var sanırım? yayladan haznedar yandan yandan gidiyordu :D
fenerde ghy 85 di sanırım mini cooper.
bostancı da da gy plakalı bir polo gördüm. siteden di sanırım.
Kirmizi fn2 yayla isiklarda park halindeydi dj diye hatırlıyorum plakayi. Az once de saat 10 sularinda siyah bi ep3 dereyolundan mertere baglanip Marmara forumun ofdan zeytinburnu istikametinde ilerliyordu. Epey onumde gitti. Masallahi vardi sesin
ahmetyılmaz,burakE,burkaykalyon,oguzU,action88 ve banlı :D berkay yılmaz....
haznedar da GKS fn2
Bir saat önce SS plaka S2k Beykent'te görüp Beylikdüzü'ne kadar takip edildi.Genç,sarışın bir kız kullanıyodu.Sarışın genç bir kız görünce S2k içinde şaşırdık,emin olmak için yanına gittik ve doğruladık.Büyükşehir'de park ediyordu en son.:D
Buradansa selam eyler,biraz daha devir çevirmesini temenni ederiz.
Istinye'de sahilde oglen air Bora park halinde, sitede de airride cabrio gri A4 goruldu
Dun aksam elit gencler koleji onunde corvette kirmizi samet ozeren astra sanrsam toyota corolla honda vardida vardi :)
***** yerde BB 206 RC-CVL 52 typer-jf 7678 st-tc 320 typer-dp rx8-jb 3.20d hepsi harikalar
16 ASK plaka bordo 106 gti görüldü mudanyadan dönerken. burdan mı sahibi
dün akşam istinye bayırından çıkan bi s2k gördüm önde plaka yoktu bende minibüsle selam verdim ama anlaşılmamıştır büyük ihtimal :D
ET plakalı jetta , kırmızı typer ,air e46 , 2 adet s2000 bebektelerdi biriyle kısa bi konuşmamız oldu ama kim bilmiyorum maşallah araçlara :)
gölbaşında dün gece bu sabah suat ocak forester ile görüldü