Gerçi senle oturup muhabbet etmedik öyle de bişey var :D Bir ataşehir vs. buluşmasında pm at, bitsin artık bu hasret. :D :D :D senin eski emg'yi alıp gelirim :D
Printable View
dün avcılarda park halinde ZZ turbo civic sedan
dün gece 12 civarında dm plakalı "wv bora"yı gördüm yeniköyde çok dikkat çekici bir aracınız var maşallah.
Az once kosuyolunda 19 uk 163 Fn2 Typer goruldu
16 bpc plaka Rc Lemans Maslak sanayii girisin de goruldu
Eray yümseli küçük kumlada görmüş olabilir miyim :D :D :D Eger o değilse bu kadar benzerliğin mümkünatı olamaz herhaldee :D :D
Dün Enez- Keşan yolunda beyaz 34 .. 0909 Civic önümüzde gitti yamalardan kaça kaça:D Görüntüsü bayağı iyiydi. Buradan mıdır?
hehe eyvallah abi :D
yanımda bi bayan vardı abi eve bırakıyordum onu birazda geç kaldıydı yola çıkıcaklardı :)
haftasonu kısmet olursa görüşelimde alıyim abicim. Bayram seyran benim git gellerim falan kaynadı arada :)
Dün işim olmasa durur alırdım yoksa..
Orayada tesadüfen girdim sokağı kaçırdım akşam vakti :D
Akdeniz sanayide alpeRS nickli Alper görüldü tanışıldı sohbet edildi :)
Baştaş performansın önünde Beyaz s14a ve 34 vaf vtı görülde araç kıpkırmızı parıl parıl yanıyordu maşallah.
YLT clio rs orkun abiyi dün feriköy mezarlık çıkısında, MCM turuncu megane rs'ide suadiyeden caddeye inerken bu akşam gördüm ikiside park halindeydi :) S'te baya kalabalık şuan uluma sesi gibi bir korna takmışlar oynuyorlardı :D
casablanca eray bahceli 7 de goruldu :)
Güngörende akşam 11 gibi gazlayan kırmızı ES7 ve hemen önündeki Heçbek Esay burdansa selamlar :D
kd vtec metin abiyi gordum erenkoy gumruge giderken aradim bi tedavi et diye ama ailesiyleydi :)
Mer22 goztepede
YGT RS kadikoy boganin ordan asagiya dogru indi efsaneydi bi horultu koparti sanirim ondan cikti o ses
Otomania aqua dolphin :D
Köprüden Yenibosnaya kadar toplam 7 araba ile kornalaştım epey hareketli bi akşam oldu :D
FB plakalı beyaz audi a3 yine iş başındaydı :D
Ramchor'un Golf'u Basakcenter'in onunde gordum bi 15 dakika once. Arkadasin arabadaydim selam veremedim.
34 GAZ 30 gri s2k forumdanmı acaba
Prodrivesti gameland da uğrandı erdem325 abimle grand turismoda yarışıldı :D
Arenimonun kirmizi s2000i maslakta goruldu masallah
ümitköyde gri clio rs görüldü
AG plakalı beyaz polo 6r sefaköyde sanayi tarafında park halinde görüldü. Maşallah
mavi hb civic si idi sanırım sunrooflu otto egzoz vardı samsun yolunda gazlıyordu