RRR plaka delsol engin abi merter mc de görüldü :)
Printable View
RRR plaka delsol engin abi merter mc de görüldü :)
Dün akşam Kumburgaz Seyran yine kalabalıktı :D
2 gece önce sarı , ferrariydi sanırım keçiörende estergon kalesinin orda bi estirdi sokakları inletti çok fenaydı :) forumdansa selamlar...
Kumburgaz her zamanki gibi :)
Dun BT S3'u Basaksehir metronun onunde gordum
sultanahmet time-R, merter mc çağlar coskun
e5 haliç anadolu istikameti 34 TC plakalı Turuncu Megane RS (trafiği yara yara gitti ufak makaslarla)
bostancı sahil
Bora/jetta air(yeşil)
Mec s2000 mavi
kırmızı vette bugra ve eyup
bikaçkişi daha gordum trafıkte ama aklımda yok
genelde 70-80 orta seritten gittiğim için :D
izmir - karşıyaka/yeni girne de kırmızı fn2 typer gördüm. plakaya dikkat edemedim.
Dun gece kirmizi tek kapi corsa c BIN di snrm plakasi sariyer sahilde goruldu
Pazar saat 14.45 ankara eskisehir yolu rur 79 beyaz tsi golf. Plaka akkimda kalmis heralde burdandi
Time-r dün gece haznedar , onundeki gitmeyen pejo 406ya sinirlenip ara gazlariyla acti yolu gitti :)
Dv 1920 atasehir avm otoparki
Gene bugunde megane rslerden gidiyorum : )
Guzel yere park etmisti yanina parkediverdim,tanidiksa selamlar : )
5 dk once kucukyali e-5de 3 ep3 gordum.DJ plaka siyah TC plaka siyah bi tanede kirmizi vardi oda DP ydi yanlis gormediysem.Yanlarina gidicektim ama acelem vardi.Hepsi parliyordu masallah.
2 gündür saros eriklide tek kapı gri renk basık corsa..birde tek kapı yeni kasa beyaz fiesta..
dün Adapazarı Karasuda kocaoğlan Rekord görüldü fotoğraf çekildi dönüşte sahibi görüldü tanışıldı
shkodra Metin i gordum ruyamda, pistte 2:00:00 donuyordu cok korkuyordum ve cok caresizdim, kan ter icinde uyandim.
Selimpaşa - büyükçekmece yolu arası yolda bana eşlik eden aveo burdan mıdır acaba?
En son kendilerini geçtiğimde sağ koltuktaki arkadaş silah falan gösterdi havaya doğru ne alaka bilmem burdansa tanışmak isterim :D
Zv plaka 1.6 ies Balmumcu da goruldu. Mr.Garage stickeri vardi arkasin da.
Kaput maskesi falan vardi bi ihtimal dusundum :)
Bakirkoyde melih gordu beni isiklarda sagolsun tanistik ayak ustu lafladik tekrardan memnun oldum :)
Gungorende time-r goruldu korna ile selam verdim :)
bayramın 1. günü çeşme otobanda RS plakalı yeşil focus'u
cumartesi akşamı da alaçatı ılıca arası SAC plakalı beyaz s2k'yı gördüm. sıksın diye bekledim ama hevesim kursağımda kaldı =))
Gaziemir - 35 Cab 10 S2k ... Sesini yerler.
1 saat once maslak bpnın marketın arkasında 1 s2000 gordum plaka 3 harf koyu bı renkdı yanlıs gormedıgsm kng ydı basında kımse olmadıgı ıcın yanına gıtmedım
sarı 106 gti gördüm konya yolunda sahibi forumdandı galiba :)
clio 4 rs mi ? tr de varmı ki clio 4 rs ? bugün kimseyi göremedim :D
ares 3 işte :D toroslar hakkında fazla bilgim yok
bugün öğlen cennet taraflarında devo astrayı gördüm sanırım oydu :)
bu gece saat 1 cıvarları basın expresste smd plakalı bı bmw gordum yok boyle bır sey kulaklarımın pasını aldı duydugum en guzel en guclu egsoz sesiydi acaba sahıbı buraya uyemı aracın cok merak ettım yakalamak ımkansız uctu gıttı bır anda
E92 M3 olmasi lazim siteden AKN akinin arkadasi sesi efsane gercekten o m3 un