UU s2000, bzt plaka kirmizi evo Fenerbahce
Printable View
UU s2000, bzt plaka kirmizi evo Fenerbahce
41 AD plaka Ibiza Metroport'un onunde park halinde goruldu
59zv plakalı sarı 106 gti bizim yıldırım tarafından geçiyordu sitedenmidir
Bugün istinye bayırı ışıklarda dururken bayırı çıkan açık mavi büyük ihtimal kaplama bi auris gördüm siteden diye hatırlıyorum.
Baktı biraz korna çaldım ama cevap gelmedi :D
saat 9 sıralarında libadyede siyah audi a6 avant gördüm ama plakası z idi
cumhur abı senmıydın yoksa snn arabanın aynısından bi tane dahamı var.(jantlar dahil)
uerbas boğazda benim arabayla görüldü :D
merter mcte saat 4 gibi golf mk1 görüldü 06 plaka hatta dur fotosunu koyam :D
http://t1308.hizliresim.com/1d/q/rsxm5.jpg
okan abinin dükkanda bugratemel ile tanıştık :)
YGT 24 trophy yalikavakta goruldu.
106 gti ve Clio Rs istanbul yolundan eryaman yolu girisinde sıkıyolardi,buradan midir acaba ? :D
akşam 22.30 sularında atalar sahilde white RS'i gördüm baya inceledim arabayıda sahibini tanımadığım için bişey diyemedim :) sesine maşallah :)
Ery 99 leon bahcesehir otobaban
Bv typer kosuyolu
Dün akşam eğer yanlış görmediysem Mr-K Onur'u gördüm etiler nispetiye caddesinde füme karbon kaplı bir bmw de
acıbademde beyaz 01 plaka muazzam guzel defrender goruldu nıckı unıttm arkadasn
Tam su an e5 airportun onunden moonrock s2000 gecti sesi de baya iyiymis masallah :) plakayi goremedim
JE s2000 polat otel onu yesilkoy
34 HKN 50 plaka gri S2000
Bahçelievler - Çalışlar caddesi. Normalde yol verecek durumda değildim ama forumdandır selamlar tarzında yol verdim ufaktan bi yanla çıktı yola :D
DS merco ile tıstısladık bu sabah :D
hkn 50 s2k çalışlar
yaylada 41 plaka seat birkan selektör attk bayağa ama görmedn sanırım :)
bende hkn s2k yı yaylaya doğru giderken görmüştüm :D eot s2000 de bugün carrefour virajından cıkıyodu
TMT clıo Rs bahcelı 7 girisnde goruldu benzın ısıgı gozumu aldı :D
bu arada kadran ısıkları guzel olmus ;)
Cnk50 golf gti arama sokağın başında usul usul yatıyodu , bide keçiögrende bb plaka bi era gördüm üstünde thule surf kayağı falan vardı beyaz otto egzozlu harika görünüyodu
Birkan Genç görüldü :) ibizanın maşallahı var ..
Dun aksam S plaka corsa 1.7 gorduk makas ata ata gdiyordu.
kaç gibi gördünüz kanka :)
06 gtg plaka lupo gtı gordum:)
Aksam saatiydi 9 civari olablir tam hatirlamiyorum kanka konya yolu da bahceliyi gectikden sonra tanimadik basta ibnelik olsun die ustune kiracaktik babamizin cipi yavas kaldi :D guzel dumanliyo namissiz
RC plakalı beyaz 207 RC goruldu maltepe sahılde sıkıyordu
Gri golf tdi plakasini hatirlamiyorum basin expresten mertere kadar eziyet ceken.arkadas burdanmıdır
dablumbazlri yolda bıraka bıraka gidiyodu :)))