tt plaka sarı s3 z.burnu sahil
Printable View
tt plaka sarı s3 z.burnu sahil
Casablanca Eray başkent oto sanayisinde ziyaret edildi kısa süre olsa da muhabbet edildi :D
onde polıs cakarlı 34 plakalı sıyah rocco dun kecıoren fatıh koprusunde gazlıyordu..
eyer forumdaysa o arkadasa uyarım mılletın gotune gırıp polıs sirenı ve cakarıyla yol ıstemesın bıgun ters bırıne denk gelır paket ederler adamı valla;)
SRK 57 yi sinopta gördüm sanki :)
Hbf01 cupra bostancıda görüldü
Jt Clio 4 Burak Abi nurşifa ışıklarda görüldü artık nasıl bir ses açtıysa caddede Yusuf Güney - Ördü Kader Ağlarını yankılanıyordu :D
Kırmızı Ducati sürücüsüne sırtında mavi bir çanta ile. Kim bilmiyorum ama birbirimizi kollayarak çok güzel gazladık sahibine selam olsun.
He bide STP Selçuk u gördüm. Gerçi o beni gördü. :)
YOK24 plaka kirmizi s2000 etlikte kaldirim kenarinda kuzu kuzu yatiyodu
Dün saat 14.30 15:00 gibi Kerem abinin CR-V yi gördüm Kumburgazda yenge kullanıyodu galiba :)
şuan hayırlı bi iş için dirk ve chn53 le aynı odada yatıyoruz ikiside horluyor ve oda çok kötü kokuyor
Dun aksam 8 de cnk50 golf gti goruldu. Emek'de
06 rs 908 di sanırım beyaz focus sahilyolunda görüldü maşallah araca
sitedenmi dir acaba
Air Bora Akatlar
kırmızı civic si bronz jantlı bide kırmızı 207 gt pioneer memetın oraya yakın bı yerde yan yana park etmıslerdı gt forumdan sanırım
DZ meggy gene kavuruyo e5 te :)
1 saat önce yanlıs okumadıysam 16es076 semii rocco baglarbasında görüldü
34gz9574 monrock s2000 500 evler nexus kuaförün önünde görüldü dükkanımızın yanında :)
kalkışta 2 kez yanladı maşallah araca çok iyi
şimdide canpower can abi :D gz nin arkasından gidiyolar peşpeşe maşallah ikisine de :)
Kng s2000 e5 te goruldu
Gündüz saat 1 veya 2 arası uz vteği gördüm çarşıya gelmeden park halinde maşallah dedim geçtim :)
bugün dikmen sinan caddesinde mikrop crx görüldü maşallah duruşu harika
AtLetler selimpasa kumburgaz arasi kosuda
koca sahili turladım yine mi gören yok :D rahmanlarda kırmızı typer sıka sıka yanımdan geçti sesi çok iyi maşallah :)
Suadiye sahilinde çekirdek festivali var galiba nedir oranın hali binlerce insan vardı..
dv megane rs turuncu sanirim kelalperin araci :) ezine taraflarinda izmire dogru giderken rastladim oda istanbul yonune dogru gidiyo sanirim iki arac dinlenme tesislerindeydiler :)
Her gecemiz klasik; Aziz (Nires), Ali Bilal Battal, Yiğit (Yiğit-Y) :D
Yiğit fanlarımız artıyo kanka trafikte :D
Dün gtr01 görüldü dikiz aynamdan incirli cad.
Tmt rs 3. Cadde ***** yerde :)
air borayı gördüm.
yeniköy sahilde otobüs durağının önünde bizim servisin arkasına park etmişti :)
ondan öncede istinyeparka çıkan yokuşun başındaki ışıklarda görmüştüm
istoçtaki siyah 307'li arkadas burdansa akranlarınla takıl derim :) - 53 AR 851
okan depe sarı polo cup şaşmazda görüldü
avrupa yakasi E5 ne bereketli oluyomus gece 10-11 gibi :) cuma aksam iyi oldu bi ara 4-5 araba gidiliyodu :D
SRC mi SLC mi ne siyah dizel A4 tanidiksa selam olsun :)
EK plaka siyah s2k Maslak
JET 05 s2000
b.evler spor kulübünün arkasında park halindeydi burak dostumuz :)