Dün sanayi girişinde selamlaştığımız focuslu arkadaşa selam olsun :D adını hatırlayamadım :D
Printable View
Dün sanayi girişinde selamlaştığımız focuslu arkadaşa selam olsun :D adını hatırlayamadım :D
Y.bosna Metronun önünde bekleyen kırmızı EG burada mı?
:icon_tup:
BL 1569 gri corsa yanimdan gecti gungoren real marketin ordan haznedara dogru cikiyordu :)
Yayaydim el kol yaptim ama fark etmedi :D
M.köy'de takılan Kırmızı 3434 plakalı kırmızı Focus burdan mı ?
3 gündür yalovadayım kem yada kam tam hatırlamıyorum plakasını siyah e93 3.20d 77plaka siyah fn2 type r birde beyaz mavi jantlı air ride lı focus görüldü :)
dün caglarcoskun u görmüşüm şuan öğrendim :D
sün sekolive ın ibizayı gördüm, o beni görmedi:D:D
SMT46 Beyaz lemans görüldü ümraniye atakentte. Maşallah.
ooo serkan abi artık YAĞIZla tanınıyorsun :D
Dün üni çıkışı İlker (Recky) abiyle denk geldim. Fırtına öncesi sessizlik modunda kendisi :)
Mecidiyekoy meydana inerken gri Ep3 TypeR gordum plakayi tam goremedim sanirim VA plakaydi. Masallahi vardi sıkısık trafikte bile inletiyordu ortaligi kazasiz belasiz :)
34GL7551 Mavi Scirocco forumdanmidir ?
park caddesinde zekky s2k ve anti cupra görüldü
34 UN 4263 Fiorinoyu eyüpte gördüm. Çok güzel duruyodu maşallah
34 ppa 36 golf 7 topragimla e5de tampon tozu aldik biraz :)
bugün fiat 500 L' gördüm plakası 34 srn 65 . Hİç yabancı gelmedi . eski bi s2k' plakasıydı sanırım :)
34 db 3663 plakalı mavi subaru forumdanmı acaba :soru:
Birlik mh.de 06 RS... plakalı çok güzel kırmızı bir Audi 80 parkederken yanımdan geçti,üstüne bir güzel de çuf çuf yaptı.
İlk gordugumde trafigin basladigi andi yanina gelip korna caldim ama muzik falan caliyodu heralde bide telle ugrasiyodun :D
Sen biraktiginda bende gectim saga sonra bi ix20 takildi ona ayari verdim havalimani ayrimina kadarsonra dondum eve geldim :)
Eyvallah dopragaaam aracta 60 yanak lastik olmasa daha guzel seyler yapabilirim ama bunlarla 2 serit degisince arkayi birakiyo :D
Dun aksam kosudayken Ramchor'un Golf yanimdan gecti dogal olarak selam falan veremedim :)
mertcanı görür gibi oldum :D
kubilay vtec görüldü:D
Eskişehir yolu kameraları geçer geçmez forester ile Altuğ görüldü maşallah fozy e :)
Tuner faruk isimli üyenin del solu sanırım cennet rodoplu köftenin yanındaki apartmanda park halindeydi.
Yesilkoy'de GTR35 goruldu.
İspark degnekcisi hooop vurma abi diye seslendi :D
ıstanbul yolunda 34BH plaka en yenı clıo RS Goruldu kırmızı
masallah
Sabah 34 Rs Plaka Skoda Octavia RS Kartal Kız Teknik Lisesi'nin önünden geçerken görüldü.
34eot91 s2k bahcelievler Yayla.
CHN53 Bahcelıevler 7.caddede kestane yerken goruldu
dün akşam DT akıllı bıdık ile alışveriş yaptıK :D
Oraya giderken RR 141 siyah type-R'ı gördüm
tunalı tunus caddesinde 34 z plaka hb vti görüldü gece 3 gibi
Merter'de arkadaşın ofisteyim e5 manzaralı :D siyah bi s2000 sıka sıka geçiyodu