Bs type-r'ı ataşehir po'da gördüm. Selam verdim ama arabadan inip markete girdi sanırım
Printable View
Bs type-r'ı ataşehir po'da gördüm. Selam verdim ama arabadan inip markete girdi sanırım
Yine bugün SRC 28 Plakalı Yeşil S2000 i gördüm, saat 23.00 civarlarında caddeye yardıra yardıya giriyorduu. maşallah :)
He birde öğleden sonra, Kartal atalarda 41 LS plakalı Kırmızı FN2 Typer görüldü
Ataköy göbekte ışıklarda TZ corsa
Bahçelievler Çalışlar caddesi üzerinde park halinde beyaz basık del sol. Maşallahı vardı güzel duruyor :)
bornova cevreyolunda gazlamaya çalışan 35 fh kırmızı roccoya selam olsun ilerde bekledik gelmedi.
Dün akşam Beyaz bir Astra ve 54 B plaka Matador'la yoldaydık. Maşallah çok güzel duruyor .
34 gs plakalı siyah polo gti görüldü
dün saat 12 gibi avcılar merkezde porsche jantlı transporter gördüm.maşallah diyip iç geçiriyorum :)
bu gece 12.30 saatlerinde nişantaşında kırmızı bir s2000 inin içine yumurta attılar gözümün önünde kırıldım resmen arabanın içi ne hale gelmiştir kim bilir :D forumdansa eğer ne dsem bilemedim :D
Turuncu jantli corsa goruldu :)
Birkac kisi daha vardi amma unuttum..
uzun abi caglarmı oluyor hahauhaua :D
An itibariyle fulya da gri typer 34 ez 3325 di sanirim cok tatli bir sesi vardi
şaşmazda bi vti basıyordu u çekti bidaha bastı aracı deniyordu galiba FÜME Bİ VTİ forumdan mı acaba
eu vtec dir:)
Mavi renk golf 5 air ride istinye de goruldu
geçen gün avcılardan cennete kadar VD plaka siyah S2000 sabah erken saatlerde önümde gazlayarak uzadı
bi kaç seferdir fatihtemizerin ek civici görüyorm galeriada.
bide bugun siyah basık beyaz te37 jantlı swift gördüm buradanmıdır arkadan cok güzel gözküyordu maşallah
Demir abim benim, muhabbetini özlemişim harbiden, ta evin önüne kdar geldi, Maşallah GTİ-6 mıza yanıyor yanıyor :) Hoş muhabbet için tekrardan teşekkürler abicim eskilere gittik geldik :)
Eser ayvaz geldi teybini aldı gitti :)
istinye sahilde haram basık laci e46 görüldü air sanırım çok göz alıyo maşallah :)
istinye büfenin karşısında ise onu bende bi çok kez gördüm orda
air golf ü de istinyede çok görüyorum
geçen gün emirgan koru girişindeydi aracı yerlerde görünce ilerden dönüp sahibinin yanına gitmiştim :D
bar35 sag koltuk
emirhan sipahi evinin garajinda goruldu
Thollga @ Firin (ekmek yiyordu)
Emirhan sipahi @ luxury garage of floria
Genc biri yasasa travmatik bir etki birakabilirdi !
Berkay (B.Koçer) ile karşılaştık. Logan spec takılıyo :D
Dün 4 ten sonraydı sanırım güneşli kpörüsünde FUR Auris'i gördüm
VA plakalı Civic'i görüyorum sabah akşam aynı yerinde temiz ve basık bi şekilde yatıyor... :)