sabah audi 80 gördüm kırmızı burdan mı bilmiyorum ama çok temiz ve güzel duruyordu ve azıcık yüklüydü sanırım :) homurtusu sağlamdı
Printable View
sabah audi 80 gördüm kırmızı burdan mı bilmiyorum ama çok temiz ve güzel duruyordu ve azıcık yüklüydü sanırım :) homurtusu sağlamdı
Dun aksam kebapcida xor koray bey ve durango duhan goruldu :D
Dün gece bostancı sahilde vm idi yanlış hatırlamıyorsam cupra ile ufakdna gazladık burdansa selam olsun, ayrıca dönüş yolundada hızlı bir 207 vardı onada burdan selam olsun :)
Dün ***** yere giderken beyaz sl500 amg ile kepeklide biraz ekşın yaptık.
Siteden mi bilmiyorum ama sr idi heralde plakası egzosluydu.
Arabada 4 kişi olmamıza rağmen 130 a kadar arkamdaydı :D iyi duman yedi :D
dün srk 79 du sanırım beyaz golf. siteden mi bilmiyorum. maşallah aracına.
07 S 1544 sarı honda civic E5 kozyatağında görüldü bir kamyonetle kaza yapmış halde yolun ortasında duruyordu. forumdan mı tanıyan var mı? araç sahibine büyük geçmiş olsun..
2 gün önce saat 13,30'da dereyolu bitiminden çevre yoluna bağlanan yolda yeni kasa mavi golf 34 PPA 36 toprağım görüldü :)
ha bide dün topkapı sanayide direksiyoncunun önünde 34 JOP 61 typer kırmızı
bizden miydi?
bugün sabah atılım çıkışında chn53 run corsa görüldü :)
Dün akşam odtü çarşıda siyah gt86 forumdanmı biraz kirliydi ama çok dikkat çekiyodu
ambarlı cıkısından e-5 e dogru, acık mavı turkuaza yakın bı a3 gordum. aynaları damalı desenle kaplıydı. Forumdandı sanırım
JR typer maslakta görüldü
soğanlıkta beyaz tek kapı polo gti..plakayı unuttum..
TC kırmızı corsa burdandı sanırım bostancı sanayıden cıkıp dumanı salarak uzadı :D
Orhan Güney Aksaray istikametinde görüldü :)
Al vtec görüldü quattro garajın orda :)
Yayla merkez şarküterinin köşesinde 34EVA35 ibiza görüldü. Forumdansa maşallahı var :)
dun aksam turuncu 350 z goruldu y mah lede burdanmı acaba...
BerkeB HR Rocco'yla Yenikoy'de goruldu.
Ub plaka Le mans gordum silahtarda daha sonra jantmaxtaydı. Yagmurda bile tertemizdi masallah. :)
eva 35'i özellikle bahçe büfenin önünde bol bol görebilirsiniz :D
bende yaylada evkurun karşı sokağında gördüm emre abiyi
Simdi Mehmet Ali abi Akilli bidik C2 ile kucukkoy e6 girisinde goruldu :D
volkanku caddede görüldü sabah.Birde volkanku'ya bakarken beyaz stock evo 8 görüldü tz plaka.
h 106 ömür
EIV plakalı s2k Fenerbahçe'de görüldü :)
Yayla - timeless cafe önü şampiyonlar ligi değilde uefa ligi gibiydi az önce :D
Ordaydik 2 s2000 le. Sciroccocularla birlikte :)