eyw kardeşim :) senın arabanda maşallah çok iyi :)
Printable View
Sayın samet özeren görüldü. Görülmeye devam edildi. Ara verildi. Akşam tekrar görülebilir. :D
pazar günü avcılarda beyaz bi clio 4 gördüm hafif basıktı çok tatlıydı burdan mı acaba sahibi :)
sabah esentepede 53 dr plakalı subaruyu gördüm parmaklıklar ardında çok ateşli duruyordu :) aynı yerde bmv plakalı siyah e46 m3 ü görüyorum çoğunlukla.
Basaksehir Mado'nun onunde BC plaka kirmizi Jcw body R56, HR plaka kirmizi Polo Gti.
RVR plaka bertone bizdenmidir,maşallah her sabah haznedarda görüyorumda basıklığı ve temizliği çok iyi olan bi araç...
GUR 86 amg ile papermoon valesi yanliyo suanda :)
16 jdm 02 turbo typer kocamustafapaşada görüldü
34 VV 2885 Kırmızı golf mk5 R32 bodyli gören yokmu hiç yav :D bu konuda fazla fransız kalıyorum :D
Edit: Perşembe günü öğlen haramidereden avcılar tarafına giderken yolda 34 DGE .. plakalı cooper s jcw krem rengi gördüm.. Burdan mıdır aceba?
Başakşehir Mado da - Merter MC gibi olmuş bugun megane beyaz mavi sirocco vadı bide gördklerim ola bilir bi kaç tane daha vardı hatırlamıyorum kırmızı HR gti senmisin ?
kanlıca sitesinde ?
=)) güle güle kullan ozmn hep görüyorum bitanede siyah var gti
radyo bilkentin partisinde bi dunya araba gordum hangileri tt den bilmiyorum plakası aklımda kalanlar ruh rocco, you colt, 3 4 tane polo gti, bordo bocanegra ve m3 corvette mustang falan :D
beşyol sanayide ahmet yılmaz ve kry EF honda ismini hatırlayamadım kusuruma bakmasın :( diğer gördüklerimi zaten hergün görüyom ondan yazmadım :D
Emre Peşekersoy önce arabası Aydın Üniversitesinin önünde görüldü eski günleri yaad etmeye geldi heralde :D Daha sonrada yarım saat önce falan yine Emre Çalışlarda 2 dk araylada Low-Rider 207 RC Lemans ile görüldü :)
Bugün Customworks e gelen baya bi arkadaş vardı görünce yazarlar zaten :)
bc s2000 okmeydanı e5 de fume s2000 sanrm rmz idi b.evler yanyolda bu sabah goruldu
06yt999 plakalı e92 m3 cok hoş egzoz sesi var bolu ismailin yerinde
çevreyolunda scooterla Mertcan abi görüldü :D
merter mc in ordan geçerken ahmetyılmazın arabaydı sanırım ilk dikkatimi çeken araçtı. parklar yanık duruyodu cuma günü yanlış görmediysem tabi :) baya da bir araç vardı.
Beylikdüzü E5 15.30 civarı logo iptalli mavi bir ek civic ve 5-6 gibi JE plaka füme S2k bizimkent'te görüldü.
low rider özgür abi , eser ayvaz ecufastta görüldü :)
Baya bi araç 1 saat önce Esenkent --> Hadımköy yönünde gidiyolardı
gördüğüm kadarıyla 2 tane s2000
Evo , Subaru vs turbo ve çuflama sesleri ağırlıklıydı :D
Merter MC bu gece yine hareketliydi, kimler vardı göremedim yoldan hızlı geçiyodum :) Bakırköy sahilyolu taraflarında KNG Corvette i gördüm. Önünde de siyah 350Z vardı, siteden midir bilmiyorum :)
cem_subasi apaçi aracımla selam verdim :D :D
eskişehir yolu bilkent kavşağında dün yeşil kaplama spec c subaru görüldü selam verildi
cumartesi karabağlar tarafında RR typer görüldü araca aşık olundu :)