ben yayaydım işyerine gidiyordum:) havanın yagmurlu olmasına ragmen sabahın uyku sersemliğine rağmen senin lagunayı görmemek imkansız o kadar araba içinde parlak bişi gelio dedim ki sen cıktın maşallah ayna ayna :)
Printable View
geçen gün GNS type-r'ı Kozzy AVM'nin orda gördüm.garajda çekili idi.
kozyatağında yine aynı gün , megane RS'i gördüm , çoğu zaman görüyorum zaten :)
dün baya bi araç gördüm
suayıpn rc yi gördüm
ue 106
rodaji bitmeyen ss 306 gti:):)
bide akşam hisarda jop selçuk görüldü konusuldu:):)
bugun dolmabahceden taksıme cıkarken, ortakoy yonune gıden beyaz audı a3'lu bı arkadas gordum. yolda gıderken kafasını camdan dısarı cıkarıp bana baktı rahat bı 10-20 sanıye kadar :) nerdeyse yolda duracaktı. acaba burdanmı o ?
Bahceli 7.caddede yesil focus rs gordum siteden birimi acaba ?
Polis cevirmisti foto cekiyodu yanlis gormediysem,oha diye bagirdim gorunce harbi rs'ti yahu :(
burhanettın onat caddesınde ısıklardan yanlaya kalkıp gıden kırmızı bır s13 gordum :)
SRC plaka cupra görüldü acıbademde.Biraz hırıltılıydı sesi.
Subaru impreza sti 07 444 olan goruldu selktor yaptim ama gazi almisti o :) bastigitti :)
ba typer
ygt megan rs
bu aralar e46 kırmızı m3 görüyorum hem ataköyde hem anadolu yakasına geçerken bayağa bi denk geliyorum
07 cus 03 plakası burdanmıdır sahibi arabanın ciddi anlamda maşalalhı var . renk duruş herşeyi ile 10 du
Bahcesehirde mat gri bi gtr gordum masallah.. :)
mc fenaydı yine çok kalabalıktı trafik bastı kaçan kaçtı kaçamayan cezayı yedi bizdende biri yoktur inşallah bizde son anda kaçtık.
Masallah mc de cumbus vardi bu aksam..yer yok shelli kapatti millet tabi bizde..polis gelmeden gittik biz gokarta..polisin gelelecegi belliydi..