bu mc i hiç beğenmiyorum. bi kaç defa arkadaş zoruyla gitmişliğim var. ama merter mc gerçekten çok saçma dolulukta ve apaçi haraket yapanlar yüzünden efendi takılanlarıda b.k yoluna götürüyorlar.
Printable View
bu mc i hiç beğenmiyorum. bi kaç defa arkadaş zoruyla gitmişliğim var. ama merter mc gerçekten çok saçma dolulukta ve apaçi haraket yapanlar yüzünden efendi takılanlarıda b.k yoluna götürüyorlar.
Oğuzhan öksüz , Emre UD Focus , JBR Emre şener.
birde bu bahsi geçen şahin yeşilköydeydi , ve çok çok iyiydi .. :)
edit : BOB 77 Town center önü , berkay sen değildin :D
JET 37 Tek kapı clio marmara forum önü
SM Picanto'yu gören yok mu???????
Dün gece A.ş'de vtecburac,gökhan_205,pug_erkan,trendseref,APO,Hali l İbrahim Mey,JapanTuner,Enes-x ve nicklerini hatırlayamadığım abilerimi gördüm : ) Yanlız ***** yerin suyu çıkmaya başladı nefes aldırmıcaklar bu gidişle...
dun gece baya bi atraksiyon vardi, otomania ileydik.
Dun gece yesilkoyde bemre0075 ud focus , sahin mec s2000 , le birlikteydik , musti power kardesimede ugradim saolsun aracimizi ona emanet ettik :)
Bahcelievler tayfasida af sonunda yazi getirmis takiliyorlardi :)
cem arkadasimizi gordum nicki cem34 muydu simdi hatirlayamadim :)
ben fakirlikten yagmurda islanirken o CH jantli BMW siyle caddede suadiye taraflarinda trafikteydi :)
biz zaten adam değildik,hiç önemli değil buraya yazıp yazmaman heleki senin gibi adam gibi adama yakıştıramadım
http://f1204.hizliresim.com/w/1/40k1z.jpg
Şu arka tamponu siyah, ***** 68hp pug 206 lı arkadaşı gördüm, maltepe sahilde dolanıyordu :)