Dün MEC S2K'yı Yeni Başbakanlık Sarayı inşaatının orada gördüm ne alaka bilmiyorum ama, hardtopuyla rengiyle jantıyla duruşuyla beni bitirdi. U çekip tekrar baktım Allah kaza bela vermesin efsane :D
Printable View
Dün MEC S2K'yı Yeni Başbakanlık Sarayı inşaatının orada gördüm ne alaka bilmiyorum ama, hardtopuyla rengiyle jantıyla duruşuyla beni bitirdi. U çekip tekrar baktım Allah kaza bela vermesin efsane :D
Balta limaninda 26 B corci ve 2-3 tane daha corcik vardi bide kahverengi i30 gordum galiba airli
dün saat 15 gibi beylikdüzü festival alanında baya bi araba vardı tek tek sayamıyorum :) jum akılda kalan ;)
az önce kvc cupra görüldü istanbul yolunda gaza getirildi (:
maşşalahı var..
lowyardır özgür beyi gördum drift ten cıkmış dönüyodu tanımadı beni kornaya asıldım o kadarda :D
01 plaka Seat Leon gördüm siyah renk Balıkesir'de.
Foruma üye mi bilmiyorum fakat üyeyse tanışmak isterim...
Peder beyi gataya götürürken beyaz sağdan direksiyonlu skyline gördüm r33 galiba sağolsun roll tadında bi şov yaptı :) ses harika
istanbul ziyaretimde mavi passat air i gördüm maşallah çok şık duruşu vs. çok iyi sahibine selamlar olsun :)
FER S2K forumdan mı, park halindeydi.
dün cadde de ve fenerde birçok araç gördüm. en güzeli yanlız 55sn plaka kırmızı leondu. bu kadar mı güzel araba olur. maşallah sahibi burdansa selam.
2-3 saat önce bakırköyde 33 ek plaka e36 her köşebaşında yanlıyordu :)
b.düzünde HIR plaka rcz maşallah sesi çok hoşuma gitti ve yine b.düzünde akşam 7-8 gibi meydanda 5-6 araç vardı...
HRZ plaka Air Jetta'yı gördüm Maşallahi vardı.
Cuk 88 s200 ve hk plaka siyaj 350z an itibari ile yesilyurtta ortaligin **...a koyuyor valla mahsallah ikisindede saglam ses var
incek ümitköy yolu arasında 34 ug siyah a3 görüldü
pazar günü küçükyalı sahilde 34 bd 0953 s2000 görüldü,burdansa selamlar
31 mart pazartesi,göztepe benzinliğin orada.(plaka konusunda yanılmıyorsam) 34 RRF ... Plakalı ek9 görüldü. bende gümüş gri HP vtec deydim,okuyorsanız buradan selamlar :)
15-20 dakika önce UA plaka kırmızı polo gti gördüm. burdansa selam.
JU 4416 bordo 106 gti bu sabah Başakşehir'de görüldü maşallahı var duruşu gidişi sesi herşeyi harika.
Sabah Esatpaşa Yanyol'da sonu 7007 106 GTi görüldü burdansa selamlar.Maşallahı var..
Sariya kaplanmis mercedes jantli air jetta gördüm balatta,efsane birsey.
Dün özgün abiyi gördüm Sun plaza önündeki atm de :) Fiestayla gelmişlerdi arka koltukta da bilal abi vardı sanırım yanlış görmediysem :)
Mak 42 golf Bahceli 7 de görüldü forumdansa selamlar
Bide Alpin garaj da "Dookan" nickli Doğukan abiyle tanıştık :)
az once dogugarajında kc cubra goruldu masallah
bahçeli 7'de hosta piknik'in ara sokakta arkalı önlü AL vtec ve VTC 20 sedan vtec duruyorlar kaldırımın üstünde
http://i.hizliresim.com/w19Vbp.jpg
bu sekıldemı ? :D
Bahcelıye gıderken umıtkoyde 4 kapı polo gti tacız ettı benı :D ıncedne gazladık ılerıde bekledı saga sınyal verdım o dondu ama ben donmedım eger yolu ora degıl ıse benım ıle gazlamak ıcın dondu ıse kusura bakmasın :D
KVC ıbıza cupra besevler Burger de goruldu :)
Az önce 3.caddeden corsa dti geçti kornaya bastı,kimse o selamlar. :D
mavi bir corsa ile eski kasa mercedes yaylada doğru hızla cıkıyolardı şimdi plaka göremedim de merso sağ sol biraz fazla riskli gidiyor :rolleyes:
birde dün gece sabah ezanı saatinde birisi bahçepark avm önünden cıkarken kesiciye girdi sağolsun irkilerek uyandık biraz daha dikkatli olunsa :mad:
http://i.hizliresim.com/xAoypz.jpg
bu arkadaş forumdamı arkasından takip ederken sağolsun verdi ayarı :)
gidişi mükkemmkel seyrantepeden bastı okmeydanı sapağına kadar sesi muazzam.
Pazar günü Berkan Okan bahçeşehir gölet otoparkında telli arabayla oynarken görüldü :D Arabamada imza atmış sağolsun bagaj kapağına :)