ben yeşil oldskool jetta DA6842 goruyorum devamlı bucada :)
Printable View
ben yeşil oldskool jetta DA6842 goruyorum devamlı bucada :)
Tholga nin polo gti goruldu atakoy opet civari :)
sabah şaşmaz göbeğin orda red golf gti görüldü bi süre arkasında gittim sonra ben şaşmaza döndüm red bankaya girdi :)
AR plaka siyah getz forumdandı sanırım
b.evler kahve durağı önünde ikinci görüşüm :)
Chn's garage da RUN dti görüldü. Kuzu gibi yatıyodu :D
Yeni yapılan söğütözü köprüsünde FRD plakalı ferrari önümden geçti. Peşinden sıkacaktım yol müsait değildi :D
Bahceli 3. Cadde gameland ın önünde Megane görüldü plakayı hatırlamıyorum araç güzeldi sahibi burdansa selamlar
34 RN 333 siyah Evo 10 görüldü selamlaşıldı :))
41 FT hb vtı dün görüldü...
16 FY 088 Kırmızı RX8 görüldü, burdanmı bilmiyorum ama araç güzeldi :)
Bakırköy'de HH Jetta ve AP s2k. İkisine de kocaman Maşallah.
AG Polo 6R Bahcesehir Golet'te goruldu.
Bugun...
Pendik e5 kn yesil s2000 sagdan sagdan gidiyordm gazlayarak gectiginden didit yaptim duymadi :)
Pendik e5 ub mavi impreza...kardesim dikkat et kendine Allah muhafaza...
Tuzla kirmizi rx8 plakassini hatirlamiyirum selamlasildi burdanmi bilmiyorum...
34YGT26 Trophy al fakheerin onunde goruldu :)
Bağdat caddesi girişi hka kırmızı corvette çıkışı bp de vng typer çakı gibiydi :)maşallah
Jl beyaz rocco, kırmızı rx, tesadüf Cafe ym r56 görüldü.
Dün saat 19:00 civarı şirinevler E*5 te düğün konvoyu yolu kesip damatı yolda oynattılar. coupe megane, audi tt, subaru vardı aralarında. Sonrasında subaru bütün meydanı yola döndürttü. Gök gürültüsü gibi. Ama keşke trafiği kitleyip, eğlenilmeseydi. Yayla'ya çıkarken de ptt nin orda gri te 37 li 350z arkasında da jet subaru sanırım. Görüldü :D
Samandıra Otoban'da Beyaz Nissan GT-R, Ataşehir'de ufaktan makas atan 07 Plaka Kırmızı Rocco, Son olarakta Vatan Caddesin'de gazlıyan 34ROL88 Corvette sesi muazzamdı :)
Mtk 88 f30 3 kasa burdanmi? ne zaman gorsem yan yan gidiyo az oncede kosuyolu isiklarda astra opc nin arkasindan yapistirdi kic ata ata :)
Wtf corsa hipodrom karting pistinde goruldu masallahi var
Az önce JL mavi rocco istinye petshop önünde görüldü, jantlara maşallah :)
Çukurambar yanıyor.. Kırmızı R8, siyah Shelby GT500 ve sarı F430 spider :cool::eek:
Dün Ata abiyi ve GTV sini gördüm mersinli tarafında
Eh550 CZT , SUS58 Type-r i gordum kalkinmada . Tayyar baya saglam.
Dün akşam saatlerinde Maltepe Akbank önünde RED 11 görüldü
Akşamüzeri HC s2000 görüldü ataşehirde maşallahı vardı
Yesilyurt Maranta'nin onunde Jet 53 Subaru, airli beyaz Golf 7 ve harunozcan goruldu.
Geçen akşam aren'le aynı mekandaydık. Oğulcan sanırım erken kalktı rx8'in sesini duyduk.
Selam verecektimde misafirim vardı gelemedim :)
07 plaka sari Fabia oglen Incirli'yi dumanlarken goruldu E5'te :)
Oba cafenin önünden kırmızı ve füme aventador geçti peşpeşe sıka sıka, maşallah :)
sr corci y mahlede goruldu selamlasıldı :)
Demetevler tarafında öğlen basık gümüş gri bi auris gördüm plakaya bakamadım yol baya kalabalıktı çok güzel ve çekici duruyordu makina :) sahibi burdansa selamlar...
Moda sahilde TK plaka basık c3 gördüm, forumdansa selamlar güzel olmuş araç :)
jet05 s2000 bahçelievler-rengi cok güzel :)