Demette Mazda gtr la koray abiyi gordum , pesine alican nickli mavi 1.4is ve eski JDM 76 plaka yeni VTE 01 i gördüm
Printable View
Demette Mazda gtr la koray abiyi gordum , pesine alican nickli mavi 1.4is ve eski JDM 76 plaka yeni VTE 01 i gördüm
Dun aksam otoparktan cikmaya calisirken bahcelievlerde otoparkin onunde siyah s2000 duruyordu onde ve arkadada plaka yktu sonra polis amcalar damladi hemen arkadas plakalarni cikartti arabnn icinden 34 ZJ 2105 ti sanirsam plakalari forumdan mi acaba ??
Aksam kurucesme kahvesinin onunde 01 TM plaka mavi scirocco ve hemen onundeki FRT plaka golf R cok guzel parliyorlardi :)
reg 106 gti
scg-ft e46 m3'ler acıbademde.
Tholl-ga görüldü :D bana tampon yaptı bende ona kral R yaptım :D arabasını yıkadım tertemiz yaptım gitti :D
34VB plakalı siyah bir 106 gti gördüm birda 34 E plakalı siyah renk s2000 resmen içimde hissettim egzos uğultusunu :D
fur auris
dragger
ozgureren
ozgur rugzo
orhan abi
biton kısı gordumlaa :D
hatırlamıyorum gene :d haha
rt500 bmw as bmw hng gti ve rt corsa bostancı tarafı.
tinerfaruk thollga
hng polo gti bostancı
caddede yeşil pick up vardı hulk dıyolardı herhalde onu gordum
bostancı sahıldede bı motor cok fena uzadı turboali senmıydın o :)
b.düzünde kimse yokmu yaw ben nie kimseyi göremiyorum :D
dün gece a.şde JapanTuner,pug_erkan,EMG gsi,APO,YC 704 ufuk,samet,mert,41 FL rs,AYC rocco,KZU 01 di sanırım :)
Dün akşam Merter MC'de TZ plaka corsa ,Onur K. ak 769 106 gti , E plaka s2000 , haz fairway daha vardı sanırım ama hatırladıgım bunlar görüldü :)
Edit: JAD41 Type-R ı düzenli olarak her hafta Zeytinburnunda görüyorum ve dün BP Plaka kiraz kırmızı bi 106 gti vardı sahibi forumdansa maşallah onada cok hosuma gıttı. :)