Aracımı Maltepe'de bir arkadaşımıza sattım, kendisi orada okuyor.
Printable View
34JL plaka beyaz yanaklı beetle'ı gördüm Konya yolunda..
Forumdandı sanırım , masallah çok dikkat çekici duruyordu :)
TR142 Astra Burak Bakırköy'de görüldü :)
Telefonum kapandı yazacaktım faceden gel kahve içelim diye valla yolun karşı tarafında Kahve Diyar'ındaydım :)
chn53 çankırı caddesinde pavyondan çıkarken görüldü
Dün 11 gibi baltalimanı ışıklarda bikaç corsa vardı. Birisi alfa romeo jantlı olan kırmızı. Bi tek onu tanıyabildim :D
Küçükyalı Pinhan restaurant ışıklardan idealtepeye doğru gazlayan Beyaz EE plaka scirocco buradansa selam olsun :D
Samet Özeren tek kapı gri corsasıyla bir arka sokağımda görüldü dün gece :D
İkimizde telefondaydık öyle bi slmlaştık
tekrar slm olsun mübarek :D
54 plaka ortası dg yada dr olabilir bordo vtec2 burdanmıdır basık güzel bi arabaydı halıcıoğlu civarında görüldü
Tesekkurler :)
Marmarapark otoparkinda siyah s2000 goruldu masallah plakayi goremedim
SBR fn2 akasya avm civarlarında görüldü. kusursuzdu maşallah
16 JVJ 64 Ek Civic Mudanya yolunda görüldü.Maşallah ı vardı.
34 DB plakalı siyah SUPRA TURBO E5 Harem'e giderken görüldü.
Ak plaka inci beyazı Subaru Sti beysukent balıkçı'ya geldi.Maşallah çok iyi.
ben göremedim seni bi dahakine artık:)
ER corsa ege kardesim haznedardan yaylaya inerken onume dustu. Beni dumana bogduktan sonra o oldugunu fark ettim yakalayana kadar sagdan girdin umarim kornami duymussundur egecuğum :D
Berk abinin evoyu yakaladım yine. Gerçi başka yerlerde cla yı falan da yakalıyorum da neyse :D
https://farm4.staticflickr.com/3928/...c44c7e15_b.jpg
EC8465 Leon - Eray kardeşimle yine İncirli Bahçe büfede denk gelindi. Bu sefer çevirildi ıslak hamburgerler devirildi. Muhabbetin dibine vuruldu. Birde sağolsun portatif katlanan sandalyelerini cok beğendim. Zorla hediye ettirmis gibide oldum. Tekrar burdan tesekkürler kardesim. Bi fotoda çekemedik bu arada....
Sandalyelerin Lafı olmaz Abicim ne demek :) sana bi fotoğraf borcum olsun :) muhabbetine doyum olmuyo valla erken vakitli denk gelmek gerek :). Ben teşekkür ederim Bayağı tuttum seni muhabbet için.. Tampon Difizör Marşpiyel için de ara beni ben fiyat alayım bizim ustadan ;)
havalanı yolunda benzinlikde gaz alan mavi astra opc görüldü
çevre yolunda da arif susamın veliahtı tropheus harun susam görüldü
AL plaka kirmizi dumanli Corci Mahmutbey giselere dogru makas atarken goruldu dun.
06 ak plaka kırmızı mk2 galiba golf burdan mı
Evelsi gündü galiba evoyu bende gördüm bugünde bıyıkta otururken kırmızı 156 geçti sitenin çoğu bostanlıda galiba :D
dün 1 gibi 41 plaka typer gördüm izmit körfez otobanda çok güzeldi burdansa :) birde gece çamlıca gişelerden çıkınca shell benzincide beyaz bir mustang gördüm eski kasa agzımın suyu aktı plakasızdı oda burdansa selam olsun :D
Dün akşam baltalimanına doğru EGE plakalı corsa c görüldü kornalaşıldı :) Bi de siyah 106 gti gördüm plakası HL ya da TL, o da forumdandı sanırım.
Z 7588 Kırmızı Corsa D burdanmıdır ?
Dün akşam Avcılar'da siyah 55 plaka 206RC görüldü.
vtec 2 nickli üye görüldü 260 ile yanımızdan geçti selam vermedi kalbimiz kırıldı
vtec2 nickli üyemiz hep böyle hızlımıdır acaba :D
bayramın ilk günü basın ekspreste öglen 2 gibi son kasa kırmızı ibiza (cupradır heralde) baya acelesi vardı arkadasın galiba babam güzel cınlattı kulaklarını ama catur catur gidiyodu gerek yok bukdr atraksiyona