Odtünün orda yeni açılan yolda çevirmeli radar var. Vtk plakalı mavi eg sedan sahibi üyeyse buraya ben tırın arkasına saklanıp kaçtım. Sende öyle yap :)
Printable View
Odtünün orda yeni açılan yolda çevirmeli radar var. Vtk plakalı mavi eg sedan sahibi üyeyse buraya ben tırın arkasına saklanıp kaçtım. Sende öyle yap :)
Kocaelin de bi yıkamacıda 41 K 9455 görüldü, buradansa selamlar.. Köpüklü hali gayet hoş :) mavi imp
dün hd 200sx s14 görüldü yine
Dün akşam atlantis avm ye giderken Rın plakalı kırmızı Opel corsayı gördüm beni görünce bastı nasıl duman atıyormuş o dizeller beni dumana boğdu iyi gidiyor mu bunlar bilemedim.
Dün AF plaka Cooper Gp ve Uzman Cem Aplus :D
Dün akşam Bostancı da TayfunOgun ün yeni makinası görüldü :)
Vg plaka190 E
öğlen saat 3 gibi cat plakalı c30 görüldü :)
Bostanlı Beykoz'un orada gördüm. Aracı forumda görmüştüm sanki :confused:
https://farm8.staticflickr.com/7461/...2ec95ee6_b.jpg
Tol-gaa ve özgün abiyi bastık sosiscide :(
Avcılar-Türksan'da kırmızı bi vızıltı geçti :)
Job34 Type-R
Adana'dan doush nickli üyeyi gördüm bugün 106dan tanıdım :D
Unlim e katilan beyaz rb porshe yakit alirken gordum. İcimden demistim burdanda masallah
best panma haloyu gordum :D
sabah 9 gibi boğaziçi köprüsünde vl plakalı bordo prelude gördüm. biblo gibiydi maşallah
R1110 beyaz golf r eskisehir yolunda gmg gtr dikmende goruldu her geldigimde farkli masallah :D
Gri celica yı gördüm Yeditepe yolunca bende karşı yoldaydım uzaktan bi ses geliyordu yanımdan geçip uzaklaşana kadar ses muazzam maşallah :)
GS plaka fabia rs görüldü :D
06 ya plaka siyah opc goruldu izmir altinyolda masallah guzel makine :)
Dün akşam 10gibi Altunizade'de 34 UGR 21 (yada 25) plakalı e39 M paket 525 görüldü.Sahibi buradaysa maşallah diyeyim.
Bakırköy e5te dv 4422 plakalı rx8 görüldü
EEE 09 gri porsche 996 görüldü, plaka tanıdık geldi buradan sanırım :)
maltepe yeni sahil bağlantı yolu 06 frr 50 ferrari ama ne olduğunu bilmiyorum burdan mı :P :D
Bad-Benz ile akşam 6 civarı avcılar'dan k.çekmece florya sapağına kadar önlü arkalı geldik
Damla hondanın önünde kazalı bir vti(yanılmıyorsam) gördüm. Sahibine geçmiş olsun.
Alanya yolunda sarı e46 m3 görüldü ses harika masallah
Sokullu da bir s14 gördüm fotoğrafını çektim drift için hazırlanmış sanırım fakat ön tampon kırıktı bende sahibi tasvip etmeyebilir diye koymadım, araç çok güzeldi.
gbr plaka mı abi :)
dün akşam iskitler tarafında gt plaka siyah 106 gördüm, maşallah hayran kaldım sesi duruşu harikaydı :) kazasız belasız..
salı akşamı arabayla giderken ersoy hastanesinin orada 7-8 gib TT plakalı Type-r' ı gördüm
dün akşam altuğkoçer görüldü kızılayda selektör yapıldı korna çalındı makas atıldı :D
13.30 civarlari pendik sahilde mavi octavia rs görüldü.Acelem vardı duramadım korna çaldım bir kaç kez sahibi forumdandi diye biliyorum. Selamlar :)
akşamüstü su346 kırmızı turbo e30'u şaşmazda görüldü
Gimifayf ve Karakuş panpalarimla dun konya yolunda nnn plaka siyah gtr goruldu . 20 tl daha mazot olsa aklini aliyorduk :D