dün çukurambarda Aslan ve turbo astrası :) arkamdaydı demirköprüye çıkan yokuşta..
Printable View
dün çukurambarda Aslan ve turbo astrası :) arkamdaydı demirköprüye çıkan yokuşta..
saat 14:00 civarı Melih in golf b.evler semt polikliniği karşısında görüldü.
kızılaydan etimesguta giderken öksüzlerin eski tosbağasını gördüm kırmızı, 06 RED plaka güzelmiş canlısı biraz pisti misti yağmurdan dolayı ama çok hoşum gitti
1 saat önce 06 u plaka rc di sanırım carfour kacşaktalardı kaza vardı herhalde forumdan mıdır bılmıyorum
Çukurambar çıkışı 06 Yey plaka cupra yi gördüm..Forumdandi sanırım..
Birlik mahallesinde log plakalı s2k gördüm inceden bi uzadı sed gayet başarılıydı ;)
dün sefaköyde hbb corsayı gördüm
Hehehehe cihan görmedim kusura bakma :)) kolay kolayca gazladigim görülmemiştir ama :)
AZ306 oglen Emirgan'da goruldu
Jbb 11 plaka s2000 Bağdat Cad.
35 zz 350 plaka 350z sahil yolu
Jc plakli kırmızı fn2 typer Sahrayıcedit.
34 fck 88 plakalı scirocco buraya üye mi? üyeyse bi zahmet yazıversin
JOP61 Type-R dün uğurmumcu-bağlantı yolunda emniyet şeridinde park halinde görüldü.
Bu aksam mudanyadan donerken mudanya rampasinin en ustunde saga cekmis 2 gti 1 corsa gordum. Kucuk bi korna calip selam verdim. Forumdan midir bilmiyorum, burdansa selam olsun.
Bostancı idoya gelmeden patlayan mavi e36 ve kırmızı hb civic burdan mı bilmiyorum ama migros ışıklarda gidişlerinden belliydi. Civic fena haldeydi umarım kendilerinde bişi yoktur.
fck rs cuma günü 7 gibi otoparktan cıkarken görüldü Altuğ abi önündeki corolla bizdik camlar buğu yaptığı için göremedim tam olarak :D
cumartesi akşamı fenerde emre gecü ve tarık görüldü gri bir s2000 park edip midpoint girdiler..tam karşı mekanda tesadüfdeydim bende..
34yr plaka kırmızı corsa d sport opc burdanmı acaba
Özgün'ü gördüm, hareket çektim
beklemiyordu, apıştı kaldı
panoraya doğru giderken karşı yönde r plaka kırmızı ibiza gördüm maşallah.forumdansa selamlar :)
ER corsa khas üni arkasında görüldü. Ses iyiydi ama çok yükseltmişler eskiden alçaktı sanırım.
Bs plaka sarı supra Bahçeşehir 3. Cadde de görüldü. Sesi hayran bırakti.
ceed gt karşımdan geldi dün akşam gt plaka olan :)
Dün gece 12 gibi incirlide sarı astra gtc çekici üzerinde kazalı beyaz bmw görüldü. Buradansa arkadaşlar çok geçmiş olsun.
59 Fc plakako clio Rs siteden mi ? Ses hoş görüntü de :)
Harbiye Mado dan birini aldın , ondan önce gördüm .. U çektin sonra vın vın :P
Güzel makina rengi falan, MaşAllah ' ı var .. Kazasız belasız kullan :)
Bugün sabah Başakşehir onurkent te 34 pas 97 s2000 park halinde görüldü :) buradansa selamlar
11 plaka yeşil forester'ın sahibiyle aynı yerde oturuyorum sanırım ataşehirde. Park halinde hergün görüyorum
06 LS 752 integra ls vtec 12:30-01:00 sularında mithat otel-çarşamba pazarı istikametinde görüldü.
2-3 gün önce fenerbahçe ispark'da sarı audı s3 8l direk girişte kuzu kuzu yatıyordu çok iyidi burdansa maşallah :)
Luleburgaz girisinde bulgar plaka bi 182lik ph2 oluyor sanirim clio rs :)