Bfd plaka kırmızı fn2 burdan mi.bayaga arkali önlü gittik guzel gozukuyordu
Printable View
Bfd plaka kırmızı fn2 burdan mi.bayaga arkali önlü gittik guzel gozukuyordu
ER Corsa galiba. Cumartesi akşamı.
log plaka s2000 atılımda, run plaka 350z ümitköyde görüldü.
Renk verme :D Renk verme :D
:D hahaha slickler sigmiyor diye amortisorleri orjinale döndük abi drag için,sanayiden dönüyodum yol tutuş sıfır.düzde çok keyifliydi kavislerde ya seni kaybetcektim ya da hakimiyeti,seni seçtim :D rc'nin sesi muazzam
Atakoy Atrium'un onunde dun tek kapı lacivert MK6 Golf R gordum, bilen var mi arabayi bayan kullaniyodu ?
Dün kızılayda vtf bi corrado gördüm güzel araç maşallah
Alk kırmızı ibiza cupra pendikte görüldü.bizdense selamlar :)
mavi dp plaka golf5 vardı dün boğaz köprüsünden bostancı istikametine kadar devam etti önümde maşallah çok güzel :) forumdansa
16 GJ Clio Rs ihsaniye özpaşın köşesinde görüldü.
Afiyet olsun abi.Yinede maşallah ı vardı :)
bugün istanbul yolunda turbo garajda sürekli gördüğüm fiestayı gördüm maşşalah güzeldi dumanı :)
2 akşam önce kırmızı seat cordoba tek kapılı bi abimiz ile e5'de bi süre beraber gittik
kendisi resmen show yaptı :) 35 - 40 yaşında vardır tahminim :) burdansa selamlar
GC8515 mini cooper tem-ıspartakule yolu. Ses çok iyi :Bravoo::
Berko yarım saat evel balgat alt geçitte görüldü
16.30 suları askeriyenin ordan şaşmaza giden yolda ea plakalı astra aslan abi 1-2-3-4-5 sıkarken görüldü :D yetişebilsem selam vericektim :D
BRK 53 Mini bizden mi ?
Plakasını satar mı :D
SBN corsa görüldü yol verdi sagolsun Altunizade benzinciden cikiyorduk
Pazar günü İstanbulpark civarlarında Beyaz MK2 Leon FR ve Mavi Focus Sport görüldü.Bizdense selamlar :) Kuzene araç sürmeyi öğretiyordum yoksa durdururdum :)
türkeş anıtının orda av plaka ibiza cupra görüldü maşallah :)
Sabah sasmazda vtf corsa goruldu
bugün istanbulda 06 yen plaka kırmızı leon cupra'yı gördüm.İynn-rs in diye biliyorum.Emniyet şeridinde dörtlüleri yakmış bekliyordu durucaktım fakat o an duramadım.Az ilerde bende emniyete çektim bekledim biraz gelir belki diye ama gelmeyince devam ettim.:)
Simdi aklima geldi :D pazar gunu 16.00 civarlari anadolu bulvarinda saniyorum ahmet saracoglu ahmet abi goruldu 34jh beyaz bettle beyaz jantli tepsi kapakli
evet arkadaşla bir işimiz vardı optimumda,otoparka giriyordum.o sırada arkamda başka bir saraç daha vardı.99 model beyaz hb 1.4is. o'da korna falan çalmıştı,o yüzden sordum aracınızı. artık dikkat ederim gördüğüm tüm beyaz flashlara,tekrar karşılaşırsak selamlaşalım muhakkak. iyi dilekleriniz için tekrardan teşekkürler,Allah razı olsun
Dün akşam kozyatağı karfurda FB plakalı vti ı gördüm Maşallah güzel araç :icon_tup: burdan sanırım sahibi selam olsun.
Sparco koltuklu E plaka kirmizi R53 S forumdan mi ? Surekli Bogazkoy'de denk geliyorum park halindeyken.
34 kh 847 plakali gri e30 sahibi burdan mi dir yada tanıyan varmi arkadasi arkacamda alpinestar garaj stickeri var Ümraniye istiklalde duruyor taniyan varda msj atarsa sevnrm
Öğle civarları Pendik mostar kavşağı mk3 leon fr , akşam saatleri bayramoğlu insignia opc body kit'li beyaz görüldü.Bizdense araç sahipleri selamlar :)
Bosphorus city de ki S plaklı s2000 burdan mı
dk plakalı cooper s gp style m.köy de görüldü.. buradansa selam.. Aynı mahalledeyiz :)
bu sabah fck rs i yine gördüm ama o beni kesin görmemiştir :D
VG plaka bodykitli 190E yi dün akşam Tem'den kağıthane sapağına girişte gördüm. Selektör attım 3-4 kez ama ilerledi :)
34DB2333'yi dün kapımın önünden geçerken gördüm 7,40 alan bi abinin arabasının yağına bakıyorduk sesi kulağa çok hoş geliyodu.