Dün bahçelievlerde vv1973 plakalı 74' beetle gördüm, maşallah.
Printable View
Dün bahçelievlerde vv1973 plakalı 74' beetle gördüm, maşallah.
ICE Supra Batı Ataşehir
emg astra 15:00 civarı koşuyolu iski önünde görüldü.arkasından maşallah denildi :)
Benimi gördün kardeşim :)
http://i.hizliresim.com/39v9M4.jpg
Bu aksam cengelkoy de kırmızı HK 149 plaka S2000 gordum aracı amca kullanıyodu yanındada bı teyze vardı masallah ya cok ıyıydı araç
06 BMV 13 forundan mı? konya yolunda gördüm inanılmaz güzeldi
dün panora tepede fck meggy rs görüldü :)
Saolsın :) Sanırım çünkü inci sedef jettada tek suan
dikkat cekmeden dolasanlardaniz heralde bizi goren olmuyo hic :D haftaya 30000k xenonlar geliyo goren durtsun ku334 getz :D
coronaair i görüyorum sık sık ne zaman görsem tertemiz maşallah :)
Sanırım N3182 plakalı clio rs acıbademde görüldü. yağmurda usul usul gidiyordu doğuşa doğru. maşallah
Yesilkoy gazievrenos caddesinde peş peşe kayan bi kamyonet bi yesil 1 serisi birde accent vardi cok yakin ve tehlikeli hareketler yapiyolar aman dikkat
GAD s3 b.ataşehir
06 Gtr xx plakalı r35 pendik sahilde görüldü. Maşallah ses 10 numaraydı :) selamlar.
Bugun metris den arenaya kadar ki yol uzerinde beyaz a3 hb bburdanmıdır :) 34 NHT 02
01 plakalı Clio Rs , 41 RR 041 plakalı Typer Ep3 , Mavi Leon Cupra Çayırova mcdonalds'ın orada görüldü selamlar :) Kırmızı Fr'da bendim :)
valla kimseyi görmedim dha
Beşiktaş barbaros bulvarında VE plakalı 350z izzet i gördüm sanırım sesi çok güzeldi maş. :)
haftasonu sahilde lacivert gtr 06 gtr 35 miydi öyle bir plaka
birde mavi renk seat leon cupra..kartaldan e5 e çıkarken görüldü..
Kırmızı NSX az önce Levent'te kanyon'un karşısında görüldü
16 JG XX0 plakalı subaru buradansa selamlar mudanyadan organize kapata kapata gittik
Saat 7 gibiydi loz plakalı sarı corsa c gördüm çetin emeçte. Çağatayın arabasıydı yanılmıyosam
Edit 16 DJ 690 mavi impreza
eskişehir yolunda 06 fx plaka siyah rx8 görüldü maşallah sesi gidişi fenaydı :)
20 tane corsa c gördüm beykozdan çengele doğru sahilden geliyorlardı :D
Cuma Akşamı 8buçuk civarı MAK plaka Lambo Yıldız Yokuşu'nda görüldü.
cumartesi sanayide sinan simbili gördüm disklerinden tanıdım kendisini
Sabah köprü trafiğinde siyah ZOR plaka astra sanırım gtc idi görüldü.
Çift renk astra tek kapı maltepe tarafında görüldü burdan mıdır?
Dün akşam Low Rider Özgürün 207rc lemansı bir plakasız leon ile yardır yardır giderken Bayrampaşa hal yolunda görüldü
Karşıyaka otabanda 01 plaka beyaz bir corsa ile bir süre beraber gittik
cok iyi duruyordu sahibi buradaysa maşşallah
Azönce göztepede KD delsol u gördüm park halinde burdansa selam olsun maşallah :)
rol plakalı kırmızı megane 3 coupe ataköyde gördüm arkadan hızla yaklaşınca korkmadım değil :D:D
Mcm meg rs Kazlıçeşme de görüldü masallah