Abi sen yine mi Cooper S aldin ya :D Arabaya aynadan baktim ne plaka ne kombinasyondan cikartamadim ama o saatte orada baskasi da olamazdi zaten tahmin ettim valla :D
Jip seviyesine cikardim dedim degisiklik olsun biraz :p
Printable View
Arac mavi renkli sahin modelide yaklasik 91 falan yanlis bilmiyorsam benim bir arkadasimin akrabasinindi okula getirmisti kullanma firsatim olmustu hidrolik direksiyonsuz ilk arabaydi kullandigim zor toplamistim bir virajda sene 2004 :D zamaninda tempralar ilk ciktiginda kiymetli arabalarken donemine gore sirf plakasi icin sifir arkasi slx ie ak falan filan yazili en fullunden teklif edilmis verin diye vermemis bizimkiler.Kendileride rizeli zaten :) Hazir konusundayken 01 yg plakali leon cuprayi gordum galatasaray stadinin orda biz ayarla ugrasirken sanirim onlarda ayardaydi arada banada bir ayar cekti sagolsun :D masAllah seside gidiside super otesiydi Allah kaza bela vermesin bayildim.Driftboxla sure falan bakiyorduk en iyi sure onun benimle beraber denk gelip bastiginda cikarttim buda dipnot :D
SekoLive Talatpaşa caddesinde gördüldü dün
dün akşam 20,30 gibi orhan_güney seni okmeydanında görmüş olabilirmiyiz :D
darülacezenin yanındaki petrol ofisindeydim, sesi duyunca baktım kırmızıda bekliyordun :D
YSN 01 corsa şuan dukkanımın karsısında park halınde bırılerını beklıyo herhalde :D
thh 2283 sarı 106 acıbademde gözükmekte çok güzel görünüyor maşallahı var cidden