Volvo 242 modeli motor ne var içinde bilmiyorum fakat Türkiyede şuan bilinen başka bir örneği en azından internette öyle bir bilgi yok görürsem kesicem önünü :D
Printable View
20 bar plaka yeni rocco selamlar Karşıyaka sahil dün aksam 19.30 suları
Ctesi 8-9 gibi bakırköy Zoom'da DJ plaka balköpüğü 350Z
Dün akşam kırıntı da 34 PES 10 kırmızı corvette, hemen önünde BYE plaka gold kaplama Audi A5. Haftasonu piyasa hareketliydi ya :D
Volvo 242 modeli demişsin.Netten baktım şimdi.Geçenlerde beylikdüzü mc de b.düzü tayfasından bi arkadaş kimsede olmayan bi araç var alabilirsem onu yapıcam diyordu.Israr ettikten sonra aracın videosunu göstermişti.Demekki almış hatta yapmaya başlamış.Araç şimdiden efsane olmuş :) Motor içinde ne var görürsem gidip bakarım foto çekerim.
Hr plaka siyah 350z beylikdüzü benzin cafenin önünden geçerken görüldü.
EFM plakalı siyah s2000 incirli tarafındaydı sabah. sessiz sedasız :)
Aranılan volvo bulunmuştur :) Yapılırsa efsane olur.
[IMG]http://i62.tinypic.com/29fcwg9.jpg[/IMG]
Volvo'nun önceki jantları daha güzeldi sanki. Bakalım tam bitince nasıl bir görüntü ortaya çıkacak :)
Geçen type-r savunuvusu Miami'yi gördüm şirinevlerde önüme kırdı ,aramızda kalsın mk6 golf kullanıyordu :)
07 blt 46 forumdandı sanırım kırmızı fabia aksubirliğin otoparkında görüldü :D
34 RZL 69 106 gtidi sanirim forumdansa masallah 😊
Berker Y. Masallah araciniz efsaneler efsanesi, suana kadar gordugum en guzel gti. Gecen laf arasinda arkadaslarinizla konusurken duydum, suanki en hizli gti oldugunuzu soyluyordunuz, denediginiz kimse varmi ?
Kırmızı ep3 JOP la çamlıca gişelerden sonra bir süre arkalı önlü gittik sesi baya iyiydi maşallah
Sabahları e5te gördüğüm zıpzıpın clio gt line'ı akşam marmara forum otoparkındaydı. Güzel araba :D
Dün fck 50 Megane rs görüldü Yokuşu çıkamadı Kızılay Meşrutiyet trafiğini felç etti ters yöne girmeler egzoz sesiyle herkesi rahatsız etmeler falan ayıptır :P
Sabah ccd vtec i gördüm park halindeydi, sahibi sitemize üyeyse selam olsun
bende evo yu gordum ama mustafa yoktu :)
kh sarı vti meydan postane arkasında görüldü
Beyaz GC plaka CooperS buradan mıdır? Bakırköy'den havalimanına kadar birlikte geldik egzoz sesi çok tatlıydı.
Ut plaka kırmızı rx8 beylikdüzü.Ateş ediyordu mübarek.
Basta kalkinmada sonra degirmenderede yardira yardira giden 34 plakali beyaz dti a masallah egsoz baya iyimis. Burdansa selamlar
Dün akşam 5 gibi 34 STP 20 plakalı accordunla selçuk abi lapseki gelibolu feribotuna bindi :)
2 gün önce maltepe yeni sahil bağlandı yolundan kayışdağına çıkan yolda air corona görüldü tamda emin olamıorm uzaktaydım biraz :)
TuncAydan - EmreDidem ciftleri tatli vespalariyla mecidiyekoyde goruldu, selamlasildi :D