S plaka rpf01'li spoilerli s2k'yi Istinye'de gordum oglen karsi seritte. Sahsi olarak BKM'den sonra en cok begendigim s2k oldu, cok kaliteli duruyo kazasiz belasiz olsun.
Printable View
S plaka rpf01'li spoilerli s2k'yi Istinye'de gordum oglen karsi seritte. Sahsi olarak BKM'den sonra en cok begendigim s2k oldu, cok kaliteli duruyo kazasiz belasiz olsun.
Dün akşam Bostanlı Girne tarafında park halinde siyah jantlı basık bi 207 gördüm maşallah çok güzel duruyordu kendisine baktırıyordu seyir halindeydim plakasını göremedim, sahibi burdansa selamlar :)
Gece 2 gibi incirli üzerinde beyaz aventador,altın kaplama audi , beyaz corvet 3 4 tanede s2000 gazlıyolardı gerçekden sesler ve araçlar mükemmeldi maşallah
sbr polo kızıltoprak mh görüldü sanırım evımın arka sokadında oturuyor sahıbı masallah cok güzel
Dün gece dikmende Mikrop ali yaya olarak yol kenarında görüldü.
Ön camımı dumana boğuyorsun dumana er corsa :)
Detailing mert malazgirt bulvarında RA HGT ile sakin sakin giderken görüldü. Sonradan gördüm şirket spectim. İlerdede trafik fenaydı yalnız :D
Ygz 72 beyaz GTR o nasıl bi güzelliktir maşallah maslak yolunda görüldü burdansa selamlar :)
Şaşmazdan bağlıca dönüşğne kadar gaza getirdiğim astra H OPC 06 BS plakalı araç burdan mı? Arabanın maşallahı var çok güzeldi :)
Dün akşam 7 gibi airli kırmızı golf7 bakırköy pazaryerindeydi.
Etimesgut sıhhıye arasındaki yeni yolda 06 cem 68 porsche abi o nasıl bi dip gaz çekip uzamaktı beni benden aldın :)
fvm polo gtı meydan da goruldu
geçenlerde 06 gt 058 leonu gördüm konya yolunda bayıldımm aracın sahibini bulamadım yalnız
35 AR plaka gri ep2 sport yada ep3 içerenköyde 3-4 kez gördüm. Forumdan birinin mi ?
2 gün önce kireçburnu sahilde 34 gtr 34 plakalı mavi gtr görüldü burdanmıdır bilmiyorum :)
Dün akşam sütlüce tünelin göbekten okmeydanı baglantı yoluna doğru Arenimo ve arkasında başka bir siyah 350Z ile sıka sıka yol alıyordu
Zetgillerden Arenimo 15 dk önce otopark'da görüldü :D
çiğdem mahallesine giderken irion 3.18ci görüldü selamlaşıldı
Dun gece orhanlı Shell'de Lnc Ozan arabasını otomatık arac yıkama makınasında yıkatırken goruldu ; durup gereklı uyarılar yapıldı :D :D
VS 566 corci yenigirnede goruldu bizden mi bilmiyorum ama durusuyla sesiyle cok guzeldi masallah
öğlen şaşmaz göbekte 35 plaka siyah bertoneden bir arkadaş selam verdi ama uzak mesafeden gözüm seçemedi :D kimdir kendisi :hehe:
cumartesi sanayide baya bir araç görüldü :) yürür halde fatii abimizin rs2 si arkasında da D plaka mercedes C :) ty100 plakalı e92 m3 27ask hpf m3 ff1111 supra falan daha aklıma gelmeyen bir sürü araç :)
geçen berkin bizim sitede fitenk açtı