bugun ba airclio dursun abi ile selamlastık
bide lancer vardi e-5 de yenibosnada gördum fume gri plaka hatırlamıyorum dn miyidi neydi burdansa slm olsun ;)
Printable View
bugun ba airclio dursun abi ile selamlastık
bide lancer vardi e-5 de yenibosnada gördum fume gri plaka hatırlamıyorum dn miyidi neydi burdansa slm olsun ;)
Run DTI şaşmazda görüldü =)
bostancı sahilde act armalı peugeot gördüm
cvk rs
ee 106 gti
megane f7r :)
Forumdanmı bilmiyorum ama,
Pazar günü Konya'dan geçerken 42EP plakalı beyaz ep3ü gördüm beyaz rpf1 li.
Park gibi biryerdeydi yeşilliklerin arasında Maşallah.
Sabah Ümitköy incek yolunda son kasa siyah 320d görüldü.saçma sapan hareketleri vardı 2.0 dizelinle 1.4 hdi arabamı geçtin aferim sana şampiyon
Saat 06.50 sultangazi otogar baglantısı Stlegal Cem abi integrayla görüldü
furkanskyhawk görüldü. sagdan tın tın gidiyordu :D
Dün kozyatağı carrefourun oralarda 34 ull 74 clio williams görüldü
AC delsol çanakkalede görüldü. Canlı canlı daha güzel maşallahh diyelim
bugün değil ama cumartesi aksamı sanırsam forumdandı beyaz evo şirinevler kavşağında görmüş annem şirket spec linea ile giderken aynalar tokusmus sanırsam dedi aynayı düzeltti camdan köpeği sevdi gitti jantlar renkliydi tam göremedim ama çift eksoz vardı falan filan anlattı :D :D
sabah bv typer ı gördüm. çevirmedemiydi çevirmeden yırttımı anlamadım ama :) önümdeki bmw coupe li kızı aldılar :)
çatalca / kabakça köyünde CGN plaka Carrera GT görüldü. grimsi değişik bi renk. Bu arada yanlış yazmadım, Carrera 4S falan değil. bildiğimiz Carrera GT :)
çatalca'da aylardır olduğu söylenen araç sanırım. 12 villalar diye bir sitede şuan
Sabah galleria nın önünde forester gördüm forumdan mı bilemedim sonra trafiktekilerden sinir bastı sağdan dumanlıyarak gittim
1 saat önce falan dragostan kartal sahile doğru giden beyaz hafif basık fd6 burdan mı acaba :) selamlar mavi19 dan :D
Sabah Kartal Oto Sanayi'de Kırmızı 41 TT Typer'ı gördüm maşallahı vardı.
Bugün eb plaka e250 sanirim brabus komple karbon yan çamurluk vs vardi otobanda denk geldim ayrica 81 dd typer 06 ae 106 gti izmitte cafe de vista onunde gordum..duzcede de tek kapi bi 206nin kazasina denk geldim 81 plaka tam yanımda oldu Allah rahmet eylesin sonradan haberini aldigimda öldüğünü duydum
benim gibi aramızda beylikdüzü mimaroba arası BRH plakalı turuncu lamborghini gören varmı ?? :):):) muhtesem bir sesdi
GFU plakakı kırmızı sedan vti haliçte gazlarken görüldü
SUS 94 s2000 ve 34 P plakalı gc8 beylikdüzü bauhaus tarafındaydı.
sabah SUS M3'ü gördüm Basın Ekspreste..