akşam üzeri gibiydi karşı şeritteydim ben.. aynı yönde olsak hertürlü gelirdim yanınıza :D
Printable View
avcılarda full basık bi vd plaka fiorino arkadaşla kornalaştk yolda ama aramızdanmıdır
bir saat önce uf plaka bordo 106 gti gördüm 2-3 araba öndeydi harbiyede
ataşehir shell'de biraz kıpırtılar vardı gibi :D
gece sularında kandıra sapağında AE galiba toyota corolla arkadaş arabasını yıkıyodu foruma üyemidir acaba ? 18-19 jantlı basık coralla sahibi üye deilsen hemen üye ol bizi bu güzellikten mahrum etme :D
Az once MEC 73 s2000 goruldu selamlasildi masallah rengiyle basikligiyla cok iyi:icon_tup:
Merter mc gene sessiz :))
Öğlen saatlerinde şaşmaz sanayii de Serkan Okanın JB 106 görüldü.
Honda Tech garajda Mertcan ve GokhanErol ile gorusuldu
Şaşmazda UtkuSelamoglu'nun dukkanda metinalan ile tanisildi. Akabinde Utkuyla ayara cikildi :)
bugun sarı rocco görüldü nato yolunda 34 SRJ 60 . dı sanırım cok güzel araç maşallah
ümraniyede kırmızı 34 VTC 40 S2000 görüldü ,Bmw E36 nun arkasında gidiyordu 1. vitesteydı sanırım egzos sesi çok tatlıydı :)
veee Altunizade de 34 JUM 33^
http://i45.tinypic.com/2ura73r.jpg
h.savaş , ottomania , kanguru onur , engin,musti power'la görüşüldü :)
Sonunda forumdan birilerini gördüm. İkitane s13 teki spawn diğeri dorukky. Onlarında beni gördüğü kesin :D Yani yazılmasada birileri beni gördü..
Merter Mc te de iki dakka durdum belki orda'da gören olmuştur.
GT , TR , AEE Astra J ler , basık kangoo , Gökhan corsa ,vv gti ve siteye üye olan baya bi kişi görüldü bu akşam :)
Ulen vay arkadaş Merter Mc' e gitmedim ya bu akşam bir sürü kişi gelmiş vay şansıma yanayım ya :D
bugün güzeldi apaçi hareketler azdı daha azdıda olamaz sanırım :D
Zaten ben gidiyorum, Şahinciler doluşuyo bir tanesi var çatapatcı kulağımın dibinde telefonla konuşurken sıktı açık olan kulağım çınlıyordu dibimde kontak aç kapa yaptı, yarım saat sonra Polis damladı :D Abi geçen 2 hafta falan önce gördüm seni tam çıkıyordun yetişemedim :D