merter mc dibimizde polisler ve kendini bilmezler yüzünden hiç glmiyodum haftaya ctesi bi geliyim kimseyi tanımıyoruz ama olsun :)
Printable View
merter mc dibimizde polisler ve kendini bilmezler yüzünden hiç glmiyodum haftaya ctesi bi geliyim kimseyi tanımıyoruz ama olsun :)
ahmet jan , furkan ve bi arkadaşı daha çınarın önunnde çekirdeğimizi çıtlattık dun akşam... yeşilköydeki 3 ferrarili apaçiyi izledik :D
Dun gece MaxiVoos once kurucesme sonra bebekde goruldu, tek kelıme masallah :)
2senedir boştu bu aralar yine eski zamanlarına kavuşmus gördüğüm kadarıyla dağıtırlar yine darbe gibi 2 senede bir topluyorlar polizeiler. biraz popülasyon türesin kemikleşsin diye bekliyorlardır ama ne araclar geldi gecti bi vv gtı bide bi avensis var ne hali varsa gördük onlar demirbaş yıllarıdr:)
GUN leon'u aqua dolphinde gördüm bugün
sus s2000 kumburgaz
acıbademde karsı yoldan korna yapan bır smart vardı gec gordum sultanoglu hakan olablr selam olsun:)
Emre d. yeniköy selamlaşıldı :) adam hep basık :D
EmreD ile istinye selamlaşıldı :) Gri getz vardı bende
Airride jetta @ istinye
bostancı vatan pc önunde yky megane
air li jetta ve emr53 tu sanırım nıckı grı hb si gordum istinyede.
izmitte, izmitin çıkışına doğru altgeçitte 41 es plakalı bir vtec gördüm gri, birde gri renk 2006-7 model sanırsam wrx gördüm gri renkte, körfezin oralarda gördüm e5 te:)
Low-Rider Özgür abi görüldü Real'in otoparkında bagajı açıp bişeylerle uğraştı yanına gidicektimde tanışmak nasip değilmiş :)