CCD vtec or-an msb önünde görüldü. Maşallah çok iyi duruyo :)
Printable View
CCD vtec or-an msb önünde görüldü. Maşallah çok iyi duruyo :)
Edit:Niye alıntı yapmışsam:D
hıfzısıhhada kendi yarı kapalı garajında o kadar yol çalışmasına rağmen tertemiz duran CVK Rs'e selamlar
Mahmut abi nin rb golf bebekte görüldü, yatıyordu usul usul.
34 fvz sti konak tunellerinde goruldu, erdem abi kullaniyo sanip tunelde sellektor korna el salladim ama arac satilmis :) yeni sahibine hayirlisi olsun kazasiz belasiz
Hafif bi mirildanma sesi duydum,nerden geliyo derken baktim 42 ep 987 den geliyomus,durusu ve sesi guzeldi pendikte goruldu,bizdense selam olsun
Hafif bi mirildanma sesi duydum,nerden geliyo derken baktim 42 ep 987 den geliyomus,durusu ve sesi guzeldi pendikte goruldu,bizdense selam olsun
Mavi corsa opc (20 BBK) işyerinde otoparkında görüldü
Taurus önünde evo IV turkey plakalı beyaz evı görüldü sesini duyunca beni benden aldı akşam vakti :(
Bkm 94 s2K bebek, dikilitaşta görüldü
Aydınlıkevler'de park halinde Fatih Doğan'ın ek civic görüldü :)
TC Plaka 3000GT görüldü cuma iş çıkışı erenköyde kendine baktırdı baktırdı baktırdı:love:
Mertcan abi ivedik caddesinde goruldu etlige dogru donerken korna caldim ama gormedi sanirim :)
Megachips Ankara'ya Gittim Mazda GTR'ı Bi Çalıştırıp Gördüm :D İyi Geldi :D
Foruma yakın zamanda üye oldum ve geçen hafta bir Audi TT aldım.
Literatüre o kadar uazağım ki, bu başlığı görünce aman allahım dedim ne kadar da çok TT kullanan var :)
Tıklayınca iş anlaşıldı tabi... herkese eğlence dolu mutlu hayatlar diliyorum :surucu:
sabah 10:30 sularında MEC S2K etlikte görüldü :)
Bursada sarı EK Jyj idi sanırım plakası onu gördüm selam verdim. Maşallahı var çok iyi duruyor
RRR03 Golf R goruldu gidisi muazzam ama bir e250 degil arkadas buradansa selamlar :D
Csl03 plaka e46 m3 buradansa araca masallah cok guZel duruyordu.
Bebek chalia önünde bkm s2k
Airbrush golf r goruldu,nazli nazli gidiyodu :D selam olsun
07 plaka Siyah renkte Evo Fenerbahçe Stadı çevresinde Aşkın Jeep önünde görüldü, öncedende denk gelmiştim sesi falan çok hoştu. Buradansa selamlar.
Temde sayamayacağım kadar fazla Opel astra gördüm ralli krosa gidiyorlar sanırım
BKM94 S2K Bebek te görüldü maşallah
dün gece 1 gibi lacivert bi e46 ile çıtırdan gazladık :D burdansa selam .
@lp2'nun cupra caddede, arenimonun izzet meguiarsta görüldü. ikisine de maşallah
JUM 33 ep2 siteden mi
Güzel ses var..
kırmızı leon fr egzostlu, tem mahmutbey-aslantepe ayrımına kadar makasladık. Genç bi arkadaş sürüyordu buradan ise bileğine sağlık.
Ar kango forum bornovada goruldu bir kac saat once masallah :) o saatlerde forumun dar yollarinda yan yan giden beyaz e34 de burdansa selam olsun masallah bilegine :)
dün akşam otobanda karşıyaka tünellerden bornova yönüne akşam 8-9 arasında
Beyaz bir a3 tfsi ile gazladık baya,07 plakaydı
forumdansa sevgiler saygılar :)