yeni sahibinde görmüşsündür, geçen hafta sattım ben :)
Printable View
C.tesi günü Girne'de 34 plaka gri EP3 gördüm. Yanlış hatırlamıyorsam plaka VA veya BA..
dün akşam merter mc de MOH plaka laci Astra Gsi görüldü Maşallahı vardı eski c20xe mi özledim bir an : )
İzmir ışıkkentte 34 lat 74 m5 görüldü ses efsaneydi:D
zenci beetle yine garajda görüldü, yalnız hissetmesin diye gidip sevdim :p @Bar35
Pati izlerini siz mi yaptınız Erdem bey @Erdem K. :D
@Seven7 Accord ,Tekirdağ sahilde görüldü maşallah. :)
geniş tekerlekli yere yapışık kocaman egzoslu 34 plakalı 350z necatibeyden maltepe istikametinde görüldü
bostancıda Hakkı amcayı gordum :) icerenkoyde gecerken typer kesici dinletti bnde polo olmasaydı bi izmit yapardık :D
Beni de gören yok :D
e5 te florya dönüşü burak erden ve c2 sini gördüm, ağzı kulaklarında çok mutlu görünüyordu :D
Bağdat caddesinde @halilcakir abi e cabrio ile görüldü selektör atıldı.
Manisa MGN Fn2 çarşıda görüldü buradan mıdır??
77 plaka fk2 type r kemerburgaz yolunda görüldü. Kirmizisi ciddi guzel duruyomus ettigim laflari geri aliyorum :)
59 fk 197 clio rs oto yikamada gorüldü efsane sesi var aracın :)
2 gece önce 34 BRK 51 plakalı Megane RS
tam neresi hatırlamıyorum fakat temde görüldü :D
Ankaradan gelirken fg plaka sarı e36 m3 gördüm bilmem bizim siteden mi acaba
Dun 34plakali siyah meray service stickerli colt czt ve siyah 106gti goruldu (yer ankarakarting) :)
Bende bazen karşıdan yada yanımdan tanımadıgım biri geçerken selektor attıgı korna çaldıgı oluyor kimbu allesen falan diyorum sanırım forumlardan arkadaşlar hep , benim görsel hafızam iyi olmadıgından bide 7/24 pc basında bakındıgımdan herkesi hatırlayamayabiliyorum kusura kalmayın :)
bikac gün once arenin fıstığını fenerde gördüm , maşallah f360 'a
Dün Mikrop Ali'nin mavi vtec' ini gördüm Antalya Uncalı'da.
Techturkey in stickerı var mı Yen'i konu açmak istemedim
sabah 9-9.30 arası basın eskpress ikitelli istikameti gri renk gla45 görüldü plakasını hatırlamıyorum, buradandır belki.
:icon_tup:1saat kadar önce otogara doğru temde siyah yada koyu gri Rocco göründü gerekli şeylerden sonra selamlaşıldı buradansa maşallah makinaya
1 saat once kadar besiktas ortakoy yonunde siyah megane rs goruldu
Ayrica cok gecmis olsun yolun ortasinda butun suyu bosaltti dumanlar cikiyodu hararet yapti sanirim
İncekte M4100 Bordo Supra görüldü :)
Sahibi buradan ise selam olsun. Dehset duruyordu..
Egeturbo Arda yesılderede motorla bana makas attı bölünmüş yol tehlıkelı arda :))....
Geçen hafta başıydı sanırım @cess i gördüm Ümitköy Guşgana'nın ışıklarda. Selamlar görürse.