1 saat önce incirli caddesinde s2000 patladı bitane refüje cıktı forumdan tanıyan eden varmı
Printable View
1 saat önce incirli caddesinde s2000 patladı bitane refüje cıktı forumdan tanıyan eden varmı
Umarım ölü yoktur. s2000 içinde üzülmeyin haftaya değişensiz diye ilana düşerse oradan takip ederiz.
refüje çıktı yazıyosunuz ayıp denen bişey var arabanın sadece tamponu kırıldı. Radyatörü bile sağlam keşke kaza haberi verirken arabanın durumu hakkında da bilgi verseniz. Yolda gördüğünüz her kazayı foruma yazıyomusunuz acaba onu cok merak ediyorum?
Niye yazdığınız mesajın içinde bir geçmiş olsun bile geçmiyor? Araba s2000 olduğu için mi? Bu arabayı alıp bilinçli kullanan adam yok mu? Bir sürü var bugünkü kaza sahibinin arabayı yeni alması ve lastikle alakalı gerçekleşti.
Zaten araç sahibinin canı yanıyor üzerine böyle mesajlar yazdığınızda hem arabasını kötülüyorsunuz yalan yanlış hem de yarasına tuz basmış oluyorsunuz.
Yarın önür gün inşallah sizin başınıza gelmez gelirse bile inşallah en düşük maddi hasarla atlatırsınız ve kimse sizi foruma yazmaz içten temennim bu.
Bunu da yazmak istedim.
gecerken gördüm yazdım karayollarında oranın adı refüj olarak geçiyor bilmemen önemli degil.Bebekler bebegi tayfadan oldugunu bilmiyordum,aracın altı tamamen oturmus vaziyetteydi he ben kaldırdım aracı altı tertemizdi diyosan bilmem belkide farklı kazalardan bahsediyoruz eger bir aracın refüje oturması senin için ayıp sayılırsa orasını bilemem.Ben aramızdan birimi diye merak ettim sordum.
ben kimseyi ve aracını kötülemedim tanıdıkmı forumdanmı diye sordum kaza bu zaten olabilir s2000 vs olması önemli değil eğer bunu merak ediyorsan
Araba benim kardeşim istersen foto yükliyim beraber bakalım. sadece bi empati yapsan benim yerine koysan kendini birde öyle düşünsen? Mesela yukarda "renk plaka?" yazan arkadaşın yorumuna ne cevap verirdin?
Her türlü s2000 konusunda bir tartışma dönüyor. Bende kullandım, sattım. İyi ki satmışım..
Kardeş haklısın sensin
Bestekarda dün yan99 plaka e92 gördüm önümdeki çekicide gidiyordu yanlış yere parktan dolayı birde FRK plaka Seat(kırmızı) sesi güzelmiş aracın maşallah. Sitedense öndeki 335 te bendim allah kaza bela vermesin
bende çakal çukal demedim benimde demek istediğim s2000 denilen şeyin araçtan farklı bir boyutta görülmesi ve ona söylenen hicbir lafın kabul edilememesi..
Bugün kavacık köprüsüne doğru giderken kırmızı vosvos motor kaputu siyah maşallah biraz hızlı galiba yılan gibi kayboldu:)
Hnu impreza mall of Istanbul civarı denk geldim kazasız belasız
Bu gece 1 civarında gazladığım FR plaka kırmızı fk2 type r buradaysa bana bi pm den ulaşsın, rolling teklifim var kendisine.
Ben kimseyi göremedim henüz hocam :(
Havana sokaklarında @XoR bey 56 Belair ile gezerken görüldü selam verildi, ama sanırım İngilizce bilmiyordu ispanyolca bişeyler dedi anlamadım.
rain man ile karşılaştık geçenlerde.
Abi dün akşam Bostancı'da bir mekanda olma ihtimalin nedir? Eğer sen değilsen birebir bir fotokopin var. :D Bilgin olsun. @Evrenoz
Küçük çekmece Atakentte akşamları gazlayan bir golf R veya gti var mavi renk sesine alıştım bakmama bile gerek kalmıyor, tanıyorum. Aracın maşallahı var sesi filan çok güzel allah kazadan beladan korusun ama rica ediyorum 12den sonra gazlama dostum.
Siyah bitane Vito var şu 2005 - 2006 model olan kasalardan
Pazartesi ve Cuma günleri İstanbul - Bursa yeni otobanını kullanıyor aynı benim gibi neredeyse her hafta denk geliyorum
Dışı tamamen orjinal kapak jantına kadar fakat arabada enteresan birşey var rampa aşağı bile hızlanma olarak 180 - 190la bir kere bile dayıyı yakalayabilmiş değilim
İşin ilginç yanı yanımdan geçerken gördüm beyaz saçlı neredeyse babam yaşlarında bi dayı
Tesise falanda girmiyor kaputu açtırayım bir bakayım abiyle tanışayım :D
Megane'la 194le limitöre girdiğimde dayı halen düz yolda aça aça uzuyor
En az 6 defa denk geldim bir kere bile stabil gittiğini görmedim çok merak ediyorum o aracı
TechTürkey için arabalara yapıştırılan sticker logomu var. Nasıl trafikte tanıyoruz. Manisa da çok fazla şans yok ama , konu hakkında bilgilendirir misiniz?
Bizde MyPunto grubu var. Sadece Facebook sayfası ile haberleşen bir grup, Manisa grubu .. :)
Manisa 'lı TT üyeleri nerdesiniz loww ? :D :D
Vito kalkışta değil ama üst süratlerde zalım bir araç :)
Deli gibi yakıyor, orası ayrı
Ankara'da fullediğim araç, bahsettiğin dayı gibi kullanınca Adana'ya giremedi, pozantıda otobandan çıkmak zorunda kalmıştım.
Kovaladığın araç ne bilmiyorum ama kolay kolay yakalanabilen bir van değil kendisi
Yaklaşık 20 dk önce avrupa otoyolu bayrampaşa istikametinde şakalaşıp kornalaştığınız kırmızı FR Leon burdansa selam olsun :) hatunu almaya gidiyordum yoksa çay için davet ettirirdim kendimi :)
O kadar eski sayfaları açmışken bu konuyu da hortlatmayalım mı şimdi :D
@mcanx
https://i.imgyukle.com/2020/05/06/rsVZhS.jpg