06 GTR 55 siyah gtr bugün dikmende 4-5 kere pencereye çıkarttı beni . sesi çok fena .
Printable View
06 GTR 55 siyah gtr bugün dikmende 4-5 kere pencereye çıkarttı beni . sesi çok fena .
Az once cakirlardan cevre yoluna cikan beyaz legacy gordum. Yaninda yazilar gordum sesi fenaydi. Siteden midir acaba
Geçen gün karabağlar ışıklardayım, aynaya bi baktım casss cuss ederek bişey geçti, AR Kangoo :D :D
soğanlıkta siyah evo6 görüyorum arka kanadı sökmüş :D polislerdenmi sıkıntı oldu acaba..yoksa lancer diye milletemi yediriyor :D
Aldatmaca 207 rc yi gördüm,yine aracı yıkıyordu:)
16 Fr Mirafiori K.Sanayide görüldü.
RS plakalı megane rs çalışır da görüldü. DR rs6 yı Altunizade'de gördüm elim ayağım boşaldı maşallah :)
Plakasini goremedigim dikmen caddesinde suan gazlayan siyah bi gtr var kim acaba bu sugursuz ?
Birazdan cikcam denk geliriz umarim sorcam "beyin lens mi?"
Dikmen caddesinde gazlayan siyah gtr sahibini tanıyan bilen var mı ? Amacı ne bu adamın ?
Eyvallah skyline dır sesi güzeldir vs. ama gecenin 2 sinde milleti yatağından kaldırmaya hakkı yok. Cidden kulak tırmalayan ve yüksel desibelli sesi var.
Eşim de ben de yataktan fırladık. Defol git çevre yoluna ne *** yiyorsan orda ye beyin yoksunu.
http://www.techturkey.com/forum/7585337-post21438.html
Benim tahminim babasindan abisinden arabayi kacirmis bi ergen yoksa bu kadar ..... (boslugu siz doldurun) olunmaz
Dun onumden net 150+ gecti
Bugun bi daha yapsin artik toplu sekilde polise sikayet etmek lazim
Ya senin dediğin gibi ergen ya da zengin zübbe.
Sabah da işe gelirken gördüm yukardaki opetin orda sakin sakin yukarı doğru çıkıyordu. Çok tuhaf.
Trafikte senin denk geldiğin şekilde denk gelirsem şikayet de ederim ceza da göndertirim. Gerçi GTR ı olan adama ceza koymaz ama napalım.
http://www.techturkey.com/forum/7583634-post21428.html
Bu mesajda plakası geçen araç muhtemelen dediğiniz.
Yaklaşık 3 ay önce lastik almaya gittiğimde orada duruyodu siyah GTR55 de meraktan sordum kimin diye, bizim demişlerdi. 900 hp'lik kit taktırmışlar, bi sürü de alkol istiflemişlerdi araç için :) Çoluk çocuk alıp çıkardıysa o yapmış olabilir ama o araçla bu hareket çok tehlikeli. Hele dikmen caddesinde.
Ne beyazı sertaç ibo abinin arabası siyah.
Arac orjinal tommy lancer filan degil ;) kanadida aerodinamik yapsin diye soktuk roll de faydasi var..Alıntı:
soğanlıkta siyah evo6 görüyorum arka kanadı sökmüş polislerdenmi sıkıntı oldu acaba..yoksa lancer diye milletemi yediriyor
Kim kimdir bilmiyorum ama bi kac kere beyaz gordum sordugumda herkonun demislerdi
Suan arac ondadir veya degildir beni ilgilendirmez ama bu kadar suursuz olunmaz
Dikmen caddesinde 150+ gitmek nedir ya
Bugun taksiye bindim adimin dedigi "abi senin arabanin aynisi inletiyo buralari arkadasin mi" diye sordu
61 plaka punto evo.Amerikan parkları yanıyordu :) atakum körfez tarafında görüldü burdansa selamlar :)
Çarşamba byz plaka megane coupe gördüm megachipsin önünden geçti dumanlayarak :) orda vites düş tabelası var heralde. Gazlamadan geçen olmuyor :D
34 CKS 34 Rocco İstanbul - Bursa yolunda Ovaakca mevkiinde goruldu. Forumdan mi bilmiyorum ama fena yakisikli bir arac.
Bu ayın 12 sinde Çanakkaleden geçen beyaz renk evo vardı 16 plakaydı sanırım forumdan sa güzel araçtı valla sesi ve gidişi ile baya iyiydi
FY Turbo fn2 Typer goruldu diyelim o zaman ;)
Emre Ekrem 06 gb 518 sanatoryum caddesinde görüldü sabah 8 sularında :D :D
Kasimpasa Çağlayan yolunda basan kirmizo bryaz polo gtilar Burdanmi kirmizi erken basti soliym:D
Dün akşam 6 gibi low rider 207'siyle cennet tarafında e5te görüldü.
Mat kum rengi olan gtr kimdir ya şuğursuzca gazlıyor