samet kumbagdayim yazlikta. yolun duserse mutlaka ugra.
az once tekirdagda galiba ak 106 kanguru onuru gordum)
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Kumburgazda keyfin onunde 3-4 tane s2000 biris sari bkm bmk mi ole bisey digeri ccs 05 bide sus plaka vardi arabdan buyuk kanat vardi ustundesonra sari renk m3 daha sonra mercedes slr jantli kirmizi seat leonu gordum ama tum bunlarin ustune igrenc egzos sesiyle mavi beyaz mini cooper gordum bu kadar kotu egZos sesi duymamstm
![]()
DD vtı yı gördüm meguiars yaptık dimi çağlarayrıcada sarı EK 106 gelmiş onu gördüm
![]()
ZD sarı cupra bomontide dün gorüldü
bebekte YGT megan sarı fenalarda
SCM sk2 bebekte oda
bı kaç kişi daha gördum ama şimdi aklıma gelmıyo![]()
Dün akşam Eser Ayvazla Florya ışıklarda karşılaştık Yeşilköy ve Floryada görülen çok kişi oldu görende olmuştur![]()
Dun gece gene tum asaleti ile al vtec mertcan goruldu. Sonrasinda da inceden bir uzadi sesi cok hosuma gitti headers var mi aracta birde egzoz capi ve susturucu ne var acaba??
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye