Serkan abıyı gordum cevızlıbagda metrobusteydım slm veremedım :) cok guzel parlıyordu :)
Printable View
Serkan abıyı gordum cevızlıbagda metrobusteydım slm veremedım :) cok guzel parlıyordu :)
aren ve arkadaslarını gördüm maşallah beni tanımadı ayazı tanıdı adam bide o kadar telefonla konuştuk :D :D
az once bakırkoyde sıyah bı s2000 gordum enkei jantlı ama kıralık araclar wardı yanında hep, kıralık olabılır belkı.
VA s2k bahcesırde F&F carclean da görüldü selamlaşıldı..
Arkadaşı tanımam etmem,ama S2000 raconunu bozmadı,cafede gelip yanıma park etti :D Bu arada hazır burda foto koymuşken ; sizce öne kare plaka mı , düz mü?
SUS dışında Turuncu CLK Halil Maltepe Meguire's da görüldü,telefonlaşıldı :) TT TypeR - Atakan ile bulusuldu , 07 plaka FN2 Type-R gelip S2000 satılık mı dedi..
http://s19.postimage.org/q4p4wnrtf/2..._22_38_HDR.jpg
plakasz daha iyi durur :)
kesinlikle düz plaka
düz plaka çok daha şık
rfj vtec (plakayı tam hatırlamadım ) star tv de görüldü :D :D
öncelikle plakasız ama illede takıcam diyosan düz plaka :D
sus 63 küçükyalıda cok görüyoruz
dun gece bostancida kirmizi isikta 160+ suratle gecen kirmizi/bordo rocco.. iyi sayip sovduk kulaklarin cinlasin.. arabayi hurdaya bizi de cennete gonderecektin isiklarda kalkarken duraksamasaydik..
35 DBS 43 beyaz type r içerenkoy is bankası önünden geçti tam olarak simdi :)
Kanka trafik ışıklarının altına yapıştırılan "Ben duyarlı sürücüyüm" levhasını okuyamamıştır o ondandır.. :D Işıkta geçmeyi bi kenara bırak hız limiti max 77 olan bi yolda 160+ nedir arkadaş.. hee acelen vardır yakarsın 4lünü geçersin enazından bi korna çalarak uyarırsın yol ağzına geldiğinde yavaşlarsın.. kaldıki bostancı gibi işlek bi yerde.. Acaba bu aralar idealtepe civarlarında gezinen sciroccomu ben hep görüyorum ama benim gördüğüm ağır ağır gidiyo bu o mu bilemem..