11.30 gibi e5'te yeşil cr-z gördüm forumdandı sanırım maşallah çok güzeldi , biraz takıldım peşine yeşil jaguar bendim![]()
11.30 gibi e5'te yeşil cr-z gördüm forumdandı sanırım maşallah çok güzeldi , biraz takıldım peşine yeşil jaguar bendim![]()
dün tiner faruk , halo , ramorex - mr garage , jjj typeR EkReM abi görüldü beşyol sanayide
bu akşam mc de olcak olan varmı ona göre gelelim![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Mavi BEE 12 plakalı turbo si yi gördük![]()
bugün sinoptan istanbula gelirken,kocaelide mavi kaplamalı fd6 ve köprü trafiğinde EV rc yi gördüm ...
tabi ya ...
arenimo
kekutiy
ekrem
ekeray
jum
gariban
ve aklima gelmyen bir suru üye. @ ecufast![]()
"Wagen"thusiast
Yeri değil ama buradan başka yazıp dökülecek yer bulamadım, kural dışıysa kusura bakmasın söyleyim silerim hiç sıkıntı değil..füme renkte sedan bir civic SI dı sanırım, Millet caddesinde başvekil ayrımında yanıma yaklaşıp gazlayıp yavaşladı beni bekledi bu hareketi iki defa yaptı, bilerek birşey yapmadım aracımda oğlumla eşim vardı cünkü.. iki tane veletten bozma adamdı sanırım aracın içindekiler. Sitedenmidir bilmiyorum.. neyse tam 3. ye basıyorlardı ki, ben biraz süratlenip aradan döndüm kocamustafapaşa istikametine doğru.. Trafikte karşılaşıp selamlaşmak güzel gerçekten, fakat bu tarz reziller oldukca insanın sağa sola bakası bile gelmiyor. Hadi arabayı gördün, camda film v.s. hiçbirşey yok, içindeki kadınla bebeğidemi görmüyorsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)