In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
gecenlerde bı tane bmw E92 M3 gordum formdan mı bılmıyorum plaka 34 MC 111 bundan once aynı kısıyı scirocco su vardı onun plakada 34 MC 972 dıye hatırlıyorum onu bayadır gormuyorum![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Bugun gunduz besiktasta onde plakasi olmayan silverstone s2000 goruldu
Aksamda leventte kirmizi sh plaka integra goruldu
engean güzel gidişti![]()
fur plaka toyota
stp yellow s2000 merter mc in ordan geçerken görüldü
timer samete b16 yaramışmaşallah aracına
yunus kg , crc ramo , mustipower , onur , emre peşekersoy , melih mö , livestronk samet, fafi , adil merter mc' de görüldü
bi ara yoldan geçerken beyaz hb civic dikkatimi çekti sağ koltuktaki haplanmıştı sanırsam saçma saçma oynuyodusonra mc' e girdiler hatta
vay arkadaş diyorum ona
![]()
dönüşte sefaköy rampasında gri 06 plaka 106 quick kaza yapmıştı sitedense geçmiş olsun
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
mc yine bayağa hareketliydi. burkay,burak,musti power,barış ardalı,timer,engin,çağlar coşkun,h.savaş,accenti olan arkadaş,fur plaka auris,sarı S2k ve sarı cooper ismini hatırlayamadğım bayağa kişi daha
maşallah engin karşı yoldan gidişin fenaydı bu arada![]()
stp selçuk çok iyiydi , auris de aynı şekilde.diğer arkadaşları tek tek yazamıcam onlar kendini biliyor![]()
accenti olan arkadaş? ben daha cok hırhır spec diyorum aga![]()
gene her zamanki gibi mc şampiyonlar ligi gibiydi ud focus burkaykalyon BurakE AhmetYılmaz ,MustiPower, Timer H.savaş Fur Auris ve otomania görüldü sahi reis beyaz civicteki arkadaşımız ne içtiyse bende ondan istiyorum adam ne oynadı bee![]()
Ekstradan mc'te tanıştığım bi abim drifte davet etmişti ailevi sebeplerden ötürü gelemedim eğer sitedense tekrar tekrar teşşekür ederim davet ettiği için![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)