emre yeni corvetiyle goruldu :) emg emre fenerde otururken gordm
Printable View
emre yeni corvetiyle goruldu :) emg emre fenerde otururken gordm
halkalıda 16 LK 776 kırmızı 106 gti park halindeydi. plakası dikkat çekti, arac güzel maşallah. sitedenmidir ?
Zan corsa e5te arkamda su an :)
Özgür67 abimiz dükkana geldi arabasının ufak eziği vardı hallettik. Taaa nerelerdne geldi umarım iyi ağırlamışızdır :)
Yunus_kg ve Blueboy Murat uğradı gene ayaklarınıza sağlık :)
airride focus jip haliyle görüldü:D
Bob corsa görüldü florya akvaryumun orda :)
Dun gece beylikduzu'nde sari kuk leon cupra ve sari s3 birlikte gorulduler
Ayrica merter mc donalds da ciddi doluydu ama bizden birileri var miydi uzaktan goremedim..
dün aksam üzeri e5 te PR vti EH vti görüldü :)
saat 11 gıbıde EV clio görüldü ama çakması :D
Hahhahaha yok ben Avcılara giriyordum o saatlerde :D Tavan barımdan tanıyın artık beni :D
Melih Ö. - H.Savas - Berkay - AhmetYilmaz - Musti - Burak E. - Burkay ve daha bircok hatirlayamadigim kisiyi gordum, guzel zaman gecti. :)
Eyvallah kardeşim :)
acıbadem parıs mahallesınde melih ö gordum selamlastık :D
Beren.T. ile kordonda karşılaştık selamlaştık maşallah canlısı çok daha güzel celica'nın :)
Dün gece saat 03:00 gibi Merter Shell'de Kgs dolumu için durdum. İnerken karşı şeritten gri bir E39 BMW öyle hızlı geçti ki; yağmur da yağıyordu..
Kartı doldurdum, yola çıktım ve Haliç'i geçince trafik kilitlendi bir anda. Biraz ilerledikten sonra gördüm, o gri E39, beyaz renkli Clio Symbol'e arkadan çarpmış, arabayı kağıt gibi ezmiş resmen.
Araba yapılı gibiydi. En azından egzos sesinden belliydi.
Can kaybı yoktu sanırım.
Buradan tanıyan çıkar mı bilmiyorum..
Yağışta lütfen daha dikkatli olalım.
mk1 turbo kırmızı golf gördüm çorluda...aracın konusunu aradım ama bulamadım kaldırmışlar galiba.