ertekin abi mc ten cıkısın efsaneydi ya siz beni tanıyonuz mu ertekin abiniz ben iyi seneler ertekin abi sonra RC uzamasyle yok oldu :D
Printable View
arnavutköyde mavi bi jetta gördüm 34 ET plaka çuff çuuff yaparak gidiyordu sitedenmidir bilmiyorm :D
haha:D o gece nişantaşında sataşmadık insan dalmadık mekan bırakmadık:D en son havai fişekler patlarken dışarı fırlamışım ilk tuttuğumu resimdeki vaziyette kutlamaya aldım:D:D
http://img580.imageshack.us/img580/5...0030934072.jpg
Uploaded with ImageShack.us
ahahhahhaha hahahha çok güldüm o elindeki insan abi farkındasın değil mi? :D:D uahsduhahha
abi herşey iyi güzelde insanlara ne diye sataştın
Emre Abdik kankamı dükkanında ziyaret ettim :)
engean & otomania
Ertekin abi o sakallı çocuk benim. Yeni yılda en şanslı olan. :D
Dün gece a.ş de BGE 01 gürkan abi,BA s2k zübeyir abi, EK24 civic bilal abi, EK20 turbo civic harun abi, esnaf eray abi,HP s2k öner abi,ppr kaan abi, mec s2k emre abi,dey 53 hakan abi, aksam maltepe satoda sonrada a.ş de :) tolga-R, EAA FN2-R askan abi, HN FN2-R Berkan abi, gavur mermisi eski evladım GFJ 306 GTi-6 harun pampiş, ve nicklerini hatırlayamadığım abiler kardeşler :)
kanka FSM yoluna cıktık orda yapıstırdık :) video da çektık :D
flash degıl vtec kullanıyoruz kocum derdim ama dgr flash kullanan arkadslara ayıp olmasın diye, hee rüyamda dıyorum sana ;) arkadsta şansa benım ruyamı video ya cekmıs :heyoo: