Bir b.k varmis gibi toplaniyorlar polisin ekmegine yag suruyorlar orda adam benzinligi de kapatir mcdonalds'i da yazik benzin almaya girip baglanan arkadas'a uzuldum
Bir b.k varmis gibi toplaniyorlar polisin ekmegine yag suruyorlar orda adam benzinligi de kapatir mcdonalds'i da yazik benzin almaya girip baglanan arkadas'a uzuldum
anlık bildirelim. UD focus arkasında bikaç araba daha vardı birisi airbora ona eminimistinye tarafından sarıyere doğru gidiyolardı. Bi kornalar bişeyler oldu ama
![]()
Aslında tüm suç bizlerin!!! Bende arada gidiyorum, aracımı bir kenara çekiyorum ve sohbetime bakıyorum benim gibi olan bir çokta arkadaş var... bazıları geliyor, sanki dersin altında 500 hp üstü araç var, ya bagırttırıyor, yada lastik yakmaya çalışıyor.. hiç kimse kusura bakmasın ama orası kamu alanı ve kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok çoluğu çocuğuyla ailesiyle oraya gelen var... Ya bir kaza çıksa, Kim verecek hesabını ?
durum böyle olunca da insanlar şikayet ediyor ve poliste gelip ne var ne yok alın bunları diyor![]()
hatta 2 -3 hafta öncede haşatı çıkmış bi siyah 306 vardı arkadaş bi kere döndün tamam de çık ama yok Mc in etrafında tam 12 tur attı yalandan yere boş gaza basa basa bi de soba borusu takmış ta manifoltan bağırıyor.. gelin siz hesap edin sesi... fazla sürmedi polis geldi tüm herkesin evraklarını aldı.. niye bi tane şerefsiz yüzünden
dediğim gibi suç bende ve bizde bu şekilde oraya gelip kendi çapında birşeyler yapmaya çalışanı durdurup ya döveceksin yada kovacaksın ordan dışlayacaksın ki bir daha gelmeyecek gelirsede akıllı uslu olacak... bak bakalım herkes düzgün durursa kimse şikayet ediyormu
polis en iyisini yapmış ama kurunun yanında yaş ta yanmış..
3-4 gündür cadde üzerinde solda suadiyeye gelmeden mado var onun önünde YGT megane trophy'i görüyorum.Maşallah canlı canlı ilk defa görüyorum çok güzelmiş gerçekten![]()
***** cumartesi gecesi..
BU CLİO EMRE AĞCAAAASUH Corsa ahmet kardeşim , Layfstronk Samet abi , Burkaykalyon , Burak E. Basıh filaş s , Onur boray , ErayBozmacı , Beyaz EF tame-R , berkayaydın , Low&slow ömer , şawki furkan
aklıma gelenler bunlar.
Bağlanan arkadaşlara çok mücadele verdim ama malesefki park halindeki aracı nasıl bağlıyorlarsa onada ayrı bi uyuz oldum zaten.. Geçmiş olsun hepsine
22 ek plakalı crx burdansa arkadaşı tebrik ediyorum. Küçükçekmeceden Avcılara kadar saçma sapan gazladı. Gazladı derken bir basıyor egzoz bagırtıyor bir duruyor bir makas atıyor bir duruyor. Audileydim bende.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bugün öğlen tam 14.00 civarlarında yenibosna çıkışında arkama bi beyaz colt lu abi takıldı çıtırdan oynuyoduk, takla atacak gibiydi korktuk yavaşladık buradansa kendisine selamlar.
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Akşam üzeri 7 gbi, pendik sahilden kartala doğru ilerlerken koyu lacivert renginde bir rocco gördüm.
siteden midir arkadaş
Emre Kalkan
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)