bugün sabah biri gazlayarak yanımdan geçti corolla ile dikizden baktığım kadarıyla sefa'ya cok benziyordu acaba olabilir mi![]()
bugün sabah biri gazlayarak yanımdan geçti corolla ile dikizden baktığım kadarıyla sefa'ya cok benziyordu acaba olabilir mi![]()
dün şirinevlerde saro-ş yu gördüm korna tacizlerinde bulundumarkasını dönene kadar geçtim o beni göremedi
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
SBL 306, EMG gsİ, SVU gsi, KN 306, TT cooper, 38 UE typer gece 2 gibi gazlıyorlardı...![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
selim bayrakı gördüm sabah hürriyet gazetesinin önündeydi trafikle bogusuyordu =) kendısını sahsen tanımam ama arac onun aracıydı...
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
kafa kafaya gittiyse SVU,
SVU için güzel sonuç
klima, sunroof ve takılı olması ; EMG + Emreye faktörünü de katarsak + [40-50kg] ı vardır SVU nun
emre ne oldu lan geçicem içinden falan diyordun![]()
Loading...
bir kaç kez denk geldi. rumeli hisarüstünde kırmızı bir mazda rx görüyorum. egsoz sanırım stock fakat filtreyi fena salmış tamponun altına.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)