Dün gece tuzla gebze arası LCK şahin görüldü :D
Bugün Aksam TD plaka Basık beyaz Corsa c ile İzmit gebze otobanda denk geldik.Geçen haftada kartal sahilde denk gelmistik. :)
Printable View
Dün gece tuzla gebze arası LCK şahin görüldü :D
Bugün Aksam TD plaka Basık beyaz Corsa c ile İzmit gebze otobanda denk geldik.Geçen haftada kartal sahilde denk gelmistik. :)
tophane ali babada kırmızı s13
nişantaşı saray muhallebicisi karşısında arenimo s2000
bugun bahcelıevler 7 caddede bysaggay mını cooper ıle
casap eray ve cagayay
UTK plaka calıfornıa ferrarı
NNN skylıne
goruldu :)
Fsm kavacık dönüşünde bv plakalı bi gümüş typer gördüm sahibi uyemi bilmiyorum ama gercekten aracı çok düzgündü maşşalah (=
Takribi yarım saat kadar önce prodrivesti murat ve arkadaşlarıyla kartingde yarışıldı, sonra arkadaşlarıyla yarıştırıldı. :)
dun gece 1 gıbı aşti onunde heralde sıyahtı rx8 goruldu rotary senfonisi dınletti bıraz sagolsun :) forumdadır belki!
07K Plaka siyah s2000 forundamıdır acaba
2 gundur bahcelı goruyorum ama bı tavsıyem olacak ona
bence 7 cadde de bosuna arabayı durduk yere bagırmaa ıhtıyacı yok o arabanın oyle haraketlere :)
Dün incirli oskar pastanesi önünde dip basık siyah rx8 görüldü , forumdan mı bilmem ama maşallahı vardı
Burhaniye örende gazlayan sti kimin acaba,arkadas 5 barlik w/g yayimi taktin nedir o tahliyeler yer gök catirdiyor :)) maşallah
Siteye uye action88(yigit) ve h.savas(mahmut) 2 gundur evimde kaliyor. Gormekten biktim... :)
Bu arada dun aksam Suadiyede ERY 406 yi gorduk. Ayni zamanda bize dun aksam kederli dakikalar yasatan estoril blue jy plaka f30 burdansa ona da selam olsun. Bitirdi hizi dun aksam
Hem goruntusuyle sesiyle hemde yaptigiyla. :)