JUM type-r gece 1:30 sularında köprü yolunda görüldü güzel egzosunu dinledik bizde :D araç resimlerdekinden daha güzel Maşallah
Printable View
JUM type-r gece 1:30 sularında köprü yolunda görüldü güzel egzosunu dinledik bizde :D araç resimlerdekinden daha güzel Maşallah
DBS Type-R, Bahçelievler'de görüldü :) vosvoslaydım :)
SUS TypeR Maslakta bir benzincide görüldü ancak araç çekicinin üzerindeydi :(
dun cadde bostanda 34esn plakalı beyaz s2000 gordum sıtedenmı kendısı ?
UD focus carouselin önünde görüldü :)
Yekta, grkm, Oged, cumhur, Umr, Luai, cabriolet ve daha niceleri :)
ome_rs 4.levent te sıkarken görüldü :D
htec uyculukçuda basıldı :D :D
07 VN 191 vtec'i gördüm muhteşemdi sesi parçaladı gitti AKHİSAR yarışından dönüyormuş AYDIN'da rastladım Nazilli'ye kadar arka arkaya geldik sonra o gitti ben gittim :D helal olsun güzeldi Antalya yolundadır şimdi hayırlı yolculuklar diledim sağsalim varsın :))
Rudvan mekanında görüldü
alp2 fenerde görüldü tam maç başladığı anlarda bide kaputsuz toyota:D
sabah onur26 görüldü
perşembe'dan itibaren güncelleme yapayım.
perşembe günü, emresener, tunerfaruk görüldü.
cuma günü, ave_3777, corolla_117, gokhan43, gry86, ruudvan, rcbasaran görüldü.
merter mc baya kalablaıktı bilo ford fiesta gordum :)
bi tane avcılardan sefaköye giderken basık gri 206 gördüm camlar filmli falan bayaa bir basıktı...number one dı :) siteden olabülü
VA s2000
TZ Corsa
JAD TypeR
YGZ TypeR
DBS TypeR
Chocolate VosVos
ÖyküTufan VosVos
UD Focus
GUN Leon
BB Leon
Bob plaka corsayi gordm ykoyde masallah cok ii duruo..bide 2 tane vos vos gordm onlar on numara:)
Dün gece Mecidiyeköy'de KafeRS'i gördüm maşallahı var :)
(Maltepe sahilde beyaz 200sx yanlıyordu :D forumdan olabilir.)
incirli merter yönünde ygz typer
haliç topkapı yönünde dragger punto
Mustafa bizi gördü :D Bizde onu Rc ye bakmaya gidiyodu inşallah fazla bişey yoktur dedik ama yatak sarmış galiba tekrar geçmiş olsun
jdm vti olması lazımdı nickinin bizim okulun önünde ışıklarda durdu 39 ss 068 füme 306 gti ıyla şişli endüstri mesleğin hepsinin ağzı açık kaldı bende ağır başlı bir şekilde"lan sıkıntı yapmayın techturkey üyesi o" dedim millet bana bakıyodu :D
dün gece yeşilköyde saroyu gördüm şampiyonlugu kutluyodu :)
dün akşam jad typer davutpaşanın orda, s200 beyazı ek hb civic ve 01 plaka mavi rocco yıldız teknik içinde görüldü
JAD type-r dün akşam acıbademde gördüm yanından geçerken korna çaldım hatta.. =)
Ben dün bu arkadaşları gördüm :D
beyazın direksiyondaki tafoydu herhalde tam göremedim .
YouTube - ‪Video0014‬‏