dun aksam 16 cvc plakalı cıvıc gordum yıldırımda gazlıyodu sıtedenmı kendısı ?
Printable View
dun aksam 16 cvc plakalı cıvıc gordum yıldırımda gazlıyodu sıtedenmı kendısı ?
sedan vtec olması lazım 16 cvc plaka ve kırmızı sedansa demek b.paşaya gelmiş araç.
Halo tunerfaruk ramo si :)
Bugün değilde dün ikitelli köprüsünden etaplara dogru giden bob 77 siyah opel corsa yı gördüm 2 kişilerdi camlar kapalı yavaş birşekilde devam ediyorlardı :) :D
Beyaz basık fio. 16 ab bordo corolla.
ahanda ome_rs
unutmadan jum 33 cumhur abi görüldü .. ışıklarda dururken tersten üzerine doğru kırıldı , barbaros abiden yeni aldığımız jimny le :D
microp ali yi gordum batıkentte
dbs görüldü
bir grup s2000 görüldü adnan kahveci bulvarında yardıra yardıra gidiyorlardı :)
06 ALS 04(galıba sonu) sıyah bı mercedes gordum modelını goremedım:D(hızlı gectı:D) fenaydı cıdden egzozlu falan fılan :D
bıde dracırımyavuzum puntoyu gordum.
sabah topkapıda bob corsayı gördm
dün ambarlıda DBSyi gördüm
dun ; aktepe nosman ı gordum
stegal cem abiyi gordum
sulhi abiyi gordum
pasaoglunda herkezi gordum
butun gun haluk abiyleydim zaten
en sonda aksam ERN cooper s i gordum aktepe soundda :D
gündüz 12.30 gibi beyaz tz type r ı gördüm göztepe istasyon caddesinde kaplamaydı sanırsam tam dikkat edemedim 17.00 gibi de smh s2000 gördüm acıbadem yıldızbakkalda...
dou type r
gunes evo
erden nerdens:D
sınan nıckını unuttumlan sınan hahaha m.koyde denk geldık bu ucluyle snra kopru cıkısı durduk muhabbet ettık yolda ole araabadan arabaya olmadı :D
bız muhabbet ederkende sıka sıka opc emre gectı..
egzoscuda AN 240 ile karşılaştık :hehe: sanayide az tepeledik orgazm olduk indik :D
ra plakalı bravoyu gördüm bi kaç kere minesaradan aşağı yukarı gazlıyordu :) park caddesinde de gördüm maşallah sesi enfes
Akşam Fenerbahçe'de beyaz renkli ve kaputsuz ama motoru ışıl ışıl parlayan Toyota Cressida gördüm.Egzos filan yan çıkmıştı;sesi de epey vardı.Bu aracı bilen var mı?En önemlisi fotoları var mı?=)
sarı evo , hpf m3 , as plaka m3 , laci mz4 , bide 3.35 yarışa gidiyolardı galiba
antalyadan eskişehire tatile geldik faberge'yi ve 307sini gördüm :D tesadüfe bak
germanstyle mert abiyi gördüm.Selam verdim ama arkadaşıyla konuşuyordu görmedi sanırım :D
avcılar sahilde bir gurup toplanmıştı. bitane sarı woswos vardı kırmızı teneke ofsetli jantlı yerlebirdi eğer bizim sitedende çok güzel olmuş araç haberiniz ola :)
bir civic ile bir mustang rolling yapıyorlardı s2000 ise yetişemiyordu haberiniz ola :D :D
İzmirde saat 1 e gelirken pınarbaşında köprünün orda çatara patara gidiyordu aracıda göremedik kimdir :D