Topkapı e5 ustu kurtarıcı y plaka sıyah ferrarı yukluyodu 10 gıbı ıstınye sahılde zd typer az once mavı saxo merterde 2ye al falan yaptı yol olsaydı alıcaktım 2ye![]()
Topkapı e5 ustu kurtarıcı y plaka sıyah ferrarı yukluyodu 10 gıbı ıstınye sahılde zd typer az once mavı saxo merterde 2ye al falan yaptı yol olsaydı alıcaktım 2ye![]()
Evo 9 Evde Yokuz
AS 5089 kırmızı leon samsun yolu üzerinde görüldü forumdansa selamlar güzel arabydı valla..
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
dun gece z.burnunda FTC punto cevirmeye girmişti arkadaşlar başındaydı cok mühim bişi gözükmüyordu durmadım. cevirmedeki polislerin bi polis otosuyla sıfırdan kalkışı vardı arabanın içinden geçicekler sandm![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
3-4 gündür sürekli capitolün önünde park halinde mavi bi cupra görüyorum 2010 kasa.istanbul parka gelen stage 2+ cupra olma ihtimali var![]()
Sabah DV Typer Halkali.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
ENG vti , ali abiyle görüşüldü çay içildi.
17:00 cıvarı c.bagda kırmızı bı typer gordum ama plakayı göremedım. karbon kaputluydu sanırım.
6. sanayinin orda MUJ plaka Prelude gördüm. 16 J plaka Type-R gördüm vs.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye