istanbul' yeni taşındık, dün arabayı sefaköy belediye otoparkına çekip içinde biraz uyuyup peder beyi bekledikten sonra, o trafikte e36 kırmızı RNZ'yi gördüm, uykum açıldı. maşallah yav o ne güzellikti![]()
istanbul' yeni taşındık, dün arabayı sefaköy belediye otoparkına çekip içinde biraz uyuyup peder beyi bekledikten sonra, o trafikte e36 kırmızı RNZ'yi gördüm, uykum açıldı. maşallah yav o ne güzellikti![]()
"Korkmadık, savaştık"
k plaka sarı xsara vts dışkapıda 1 kerede aydınlıkda alpinde gördüm orj vts jantlarıyla daha iyiydi bence
maslak sanayiye aracımı almaya gittiğim yerden BID kadir hareket etti seslendim ama duymadı sanırım
ecufastte eser ve yüce ecu tanrısı özgüne selam verildi.. yandaki yıkamacıda Emre G. vardı sanırım karanlıkda tam çıkaramadım ama işi var diye selam verilmedi![]()
Dün İstanbul'daydım.
35 AND M3 bağdat caddesi , MER ibiza boca, CPR beyaz leon cupra kadıköy sahil yolu , RMB mi tam hatırlamıyorum plakasını maserati ghibli Leventteydi galiba. İstanbul'da herşey sondaydı![]()
CVL typer altunizade tunelde cilginlar gibi gazliyordu
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Forumdanmı bilmiyorum. Hafta sonu bebek civarında ok gibi bi s2000 gördüm. Her zamanki yerinde park halindeydi. Maşallah.
![]()
FOG plakali s2000 e benziyor
Valla gride olabilir haci app plaka vardi en net hatirladigimyalan olmasin gokkusagi kolejinin bi altindaki isiklarda park halindeydi.
Azonce fzg 87 samet abiyi gordum arabayi yikiyodum once selamlastik uzaktan sonra sagolsuns durdu geldi yanima kadar ayak ustu bi lafladik 2de lastik parlatici aldim yikama ustune ilac geldi)
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)