SKN type R goruyorum surekli,,, taksimde tepebaşı turkcell plazada calısıyorum,, hergun otoparkta goruyorum SKN yi
nede guzel duruyor hey maşallah
saygılar
Rıdvan..
SKN type R goruyorum surekli,,, taksimde tepebaşı turkcell plazada calısıyorum,, hergun otoparkta goruyorum SKN yi
nede guzel duruyor hey maşallah
saygılar
Rıdvan..
acıbademde burgerin karşısında bi beyaz combo vardı dün aksam brock jantları vardı german stylenin güzel örneklerindendi tanıdık birsimidir arac sahibi yada aracın fotosu v.b. bişey olan varmı aramızda?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Cumartesi günü istoç'un ordan Mahmutbey gişelerine kadar Siyah Golf V takip etmeye çalıştık Arkadan R32 Görünümlü İstoç'un ordan yanımızdan geçti ağzımın suları aktıBabama yakın git dedikçe gitmedi dedim yaklaş plakasını alcam Bastık Bastık
Yetişemedik Plakası 34VA..... Bişeylerdi Kiminse Allah kaza bela yüzü göstermesin çok güzeldi Maşallah. Acaba önden falan nasıldı yetişemedik içimde kaldı
Pazar akşamıda Bakırköyde Reptile Gri Sedan Focus'u gördük maşallah çok güzel gerçekten. Ama babamdan OY alamadıHayatta yapmam diyo süremem öyle diyo
Ne zevk alıyolar dedi bi ton laf ettim Dediğim Dedik Moduna geçti
![]()
dün aksam ruh 46 vtec ve hemen arkasında e 2000 plakalı siyah s2k yı gördüm ısıktan sonra komple bi yardırdık![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
cum azizi gördüm beraber biraz resital yaptık bu gun...yer kırmızı gök siyah...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)