haramıdere marmara hondanın orda bth plakalı kırmızı typer beyaz jantlı kımınse bugunler hep goruyorum![]()
haramıdere marmara hondanın orda bth plakalı kırmızı typer beyaz jantlı kımınse bugunler hep goruyorum![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
34 gry 85 scirocco'yu gördüm. Atakentten basın express'e baglanıp bakırköy cıkısına kadar beraber gıttık tanımadıgım ıcın selam vermedım.ancak araba basık degıldı sanırım dıkkatımden kacmadı
selam verseydin keşke farketmedim bile=) araba şuan leylek 6.5 cm yetmedi eibachta xyz sipariş verdim bekliyorum bikaç güne 7.5-8 cm basık yerlerde döncem yollara inşallah=)
MMk 78 plaka m6 gördüm sahibine geçmiş olsun![]()
He birde acıbademde sw kırmızı subaru gördüm(gc8'in sw'u) Yanımdan geçti selam verecektimde çekindim![]()
bir tane ses duydum hadımköy ısıso sanayi sitesinde kesin ya subi yada evo ydu....sadece sesi duydum ama arabayı görmedim![]()
SENSİN.
basın ekspreste BID vti yi gördüm aksam uzeri bilmiyorum sitedenmi vinçle birazda taciz ettim :P
ramo si gördüm köpek gezdiriyordu![]()
dün beşiktaştan karaköye dogru giderken denk geldm khk integraya. fotolardan cok daha güzel duruyor.egsoz seside güzeldimaşallah
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)